ČOVEK PRETIO ŽENI I ĆERKI UBISTVOM: Novi detalji jezivog zločina u Zemunu

Autor:

Hronika

28.02.2024

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon saslušanja, Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva odredio pritvor u trajanju od 30 dana za osumnjičenog K.M.

ČOVEK PRETIO ŽENI I ĆERKI UBISTVOM: Novi detalji jezivog zločina u Zemunu

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

U prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, danas je održano saslušanje optuženog K.M. (88) u prisustvu njegovog branioca. Razlog za saslušanje je postojanje osnova sumnje da je K.M. izvršio dva krivična dela dana 27.02.2024. godine u Zemunu, koja su ugrozila spokojstvo, telesni integritet i duševno stanje članova njegove porodice - supruge i punoletne kćerke. Prema saopštenju tužilaštva, K.M. je fizički napao svoju suprugu i uputio im pogrdne reči, preteći im ubistvom.

- On je primenom nasilja, drskim i bezobzirnim ponašanjem ugrožavao spokojstvo, telesni integritet i duševno stanje članova svoje porodice i to supruge i punoletne kćerke, tako što je fizički nasrtao na svoju suprugu, te je i njoj i svojoj ćerci upućivao pogrdne reči i govorio im da će ih ubiti - piše u saopštenju tužilaštva.

Nakon saslušanja, Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva odredio pritvor u trajanju od 30 dana za osumnjičenog K.M.


Ova situacija jasno ukazuje na ozbiljan problem nasilja u porodici koji se ne sme ignorisati. Nasilje u porodici je ozbiljan društveni problem koji zahteva hitnu reakciju kako bi se zaštitile žrtve i sprečilo dalje eskaliranje nasilja.

Nasilje u porodici predstavlja ozbiljnu pretnju spokojstvu i sigurnosti članova porodice. U ovom slučaju, supruga i kći su bile izložene fizičkom i verbalnom zlostavljanju, što je izazvalo ozbiljnu zabrinutost i zahteva adekvatnu zaštitu i reakciju nadležnih institucija.

Ovaj slučaj naglašava važnost pravne zaštite žrtava nasilja u porodici. Pravosudni organi moraju preduzeti odgovarajuće mere kako bi zaštitili žrtve i osigurali da počinioci budu privedeni pravdi. Takođe, neophodno je pružiti podršku žrtvama kako bi se osiguralo da imaju siguran i bezbedan okvir za oporavak od traumatičnog iskustva

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading