"REKAO SI DA NAS NIKADA NEĆEŠ OSTAVITI" Supruga likvidiranog Milana Šuše se potresnim rečima oprostila od njega! (FOTO)

Autor:

Hronika

21.02.2024

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim Šušine žene i dece, od njega su se oprostili i mnogobrojni prijatelji i rodbina.

"REKAO SI DA NAS NIKADA NEĆEŠ OSTAVITI" Supruga likvidiranog Milana Šuše se potresnim rečima oprostila od njega! (FOTO)

Foto: Novosti, Društvene mreže

Supruga Milana Šuše koji je brutalno likvidiran u subotu oko 10 časova ujutru, potresnim rečima oprostila se od njega na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Nataša je danas, na dan njegove sahrane, objavila sliku sa njim gde se drže za ruke, uz opis:

- Nikada ti ruku pustila nisam...

Foto: Društvene mreže

 

Osim toga, ona je u čitulji poslala poslednji pozdrav svom mužu i opisala kako se trenutno oseća.

- Molila sam te da nas ne ostavljaš, rekao si da nikada nećeš, i znam da nećeš! Živećeš kroz mene, tvoju Hurem i našu decu - zauvek. Bićeš ponosan na našu decu, vaspitaću ih onako kako smo želeli. Voleću te zauvek i vidimo se na nekom lepšem mestu za nas. Voli te tvoja žena! Stefan je juče rekao da najviše voli tatu, a Stefani da će biti jaka kao njen tata. Počivaj u miru... Volimo te... Supruga Nataša, ćerka Stefani i sin Stefan - pisalo je u čitulji.

Foto: Novosti

 

Takođe, osim Šušine žene i dece, od njega su se oprostili i mnogobrojni prijatelji i rodbina, pa je tako više je od jedne cele strane u novinama posvećeno upravo njemu.

- Prerano, prerano, brate moj... - glasio je jedan od tekstova u čitulji.

Foto: Novosti

 

Podsetimo, ubistvo se dogodilo ispred Šušine kuće, a na mesto događaja ubrzo je stigla njegova žena koja je pokušavala da se probije do njegovog tela. Iako je u početku pokazivao znake života, Šuša je preminuo pre dolaska Hitne pomoći. Komšije su izjavile da su čule najmanje pet pucnjeva tog dana.

Incident se dogodio kada je Šuša izvezao svoj automobil iz dvorišta i izašao iz vozila kako bi zatvorio kapiju.

U trenutku kada je Milan Šuša krenuo nazad prema svom automobilu, suočio se direktno sa napadačem koji je bio maskiran hirurškom maskom i sunčanim naočarima, držeći pištolj uperen u njega. Osumnjičeni je bio obučen u farmerke, bele patike i nosio je široku braon jaknu, prosečne građe i visine oko 180 centimetara. 

Pretpostavlja se da je ubica, znajući za prisustvo nadzornih kamera kod Šušine kuće, odlučio da se maskira. Šuša nije imao vremena za bilo kakvu reakciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading