ISPLIVALA ŠUŠINA SLIKA IZ ŠVAJCARSKOG ZATVORA! Opasan momak iz Zemuna robijao i u inostranstvu! (FOTO)

Autor:

Hronika

18.02.2024

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekskluzivna slika ubijenog Šuše!

ISPLIVALA ŠUŠINA SLIKA IZ ŠVAJCARSKOG ZATVORA! Opasan momak iz Zemuna robijao i u inostranstvu! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Privatna arhiva

U subotu oko 10 sati u Kumanovskoj ulici u Zemunu ubijen je Milan Šuša (39), koji je od ranije bio poznat policiji zbog teških krivičnih dela.

Kako je Republika prva objavila, ubistvo se dogodilo u jutarnjim časovima nasred ulice, a veruje se da su njegovi egzekutori pratili i znali svaki njegov korak nakon što je izašao iz zatvora zbog pokušaja ubistva koje je služio u KPZ Beograd. 

Ekipa Republike je došla u posed fotografije Milana Šuše i iz zatvora u Švajcarskoj gde je u mladosti takođe služio zatvorsku kaznu.

Foto: Privatna arhiva

Milan Šuša u švajcarskom zatvoru

Podsećanja radi, Šuša je dospeo u žižu javnosti i u junu 2021. godine kada je stupio u štrajk glađu, a potom i sebi žicom zašio usta. To je, kako je rekao, uradio kako bi skrenuo pažnju, kako bi mu bile odobrene češće posete i kako bi mogao ženu i tada jedanaestogodišnju ćerku da zagrli bez staklene pregrade.

Takođe, kako smo već pisali, dovođen je u vezu i sa ubistvom u Lipovičkoj šumi. Naime, nakon što je telo pronađeno, utvrđeno je da se radilo o lešu Nikole Serdara koji je bio u sukobu sa Šušom.

I 2009. godine mediji su pisali o nejmu, jer je sa Goranom Petrovićem bacio kašikaru na zgradu RTV "Pink" na Dedinju, a uhapšeni su nekoliko dana kasnije u Nišu u štek stanu.

Milan Šuša je likvidiran iz neposredne blizine kada je jedan od napadača ispalio dva metka u glavu, a potom pobegao u vozilo koje ga je u blizini čekalo. Od tog trenutka je na snazi akcija srpske policije "Vihor 3".

Mirno jutro prekinuli hici

Kako je za Republiku rekla komšinica neposredno posle zločina, ulica koja u tom periodu vrvi od dece, samo je igrom slučaja bila prazna. Napadači su prišli ubijenom u trenbutku kada je izlazio iz automobila, a ispred porodične kuće. 

- Svi smo u šoku, probudila su me dva hica - rekla je jedna od komšinica.

Takođe, mediji su preneli da je Šušina kuća u potpunosti prekrivena kamera, te da su one snimile trenutak likvidacije i same napadače, a pretpostavlja se da je egzekutor nosio masku. 

Policija je obavila uviđaj i prikupljeni su snimci kamera, te se očekuje da napadači budu uskoro uhapšeni.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
https://www.specijalac1987.sos

21.02.2024 19:46

...i tog dana kada me ne bude bilo i kad vam se sve sivo bude bilo...jer ja sam taj da za vas u nesvest padam...a kupio sam mami nešto za vaznu...ne ja nisam samo brat tvoj ja sam postelja tvoja zemlju koju udišem...obraz koji osvetlim...nek je večna slava moj prijatelju