ŠUŠA GLEDAO U CEV PIŠTOLJA KADA JE UBIJEN! Ubica imao masku - kamera na kući snimila egzekutora?

Autor:

Hronika

17.02.2024

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni detalji ubistva u Zemunu.

ŠUŠA GLEDAO U CEV PIŠTOLJA KADA JE UBIJEN! Ubica imao masku - kamera na kući snimila egzekutora?

Foto: ST/Vladimir Lukić, Privatna arhiva

Milan Šuša, star 39 godina, ubijen je danas u Zemunu iz blizine, u klasičnoj sačekuši, a događaj je zabeležen nadzornim kamerama postavljenim na njegovoj porodičnoj kući, prenosi Kurir.

Prema informacijama, policija je pronašla Šušu izvan automobila, suprotno početnim izveštajima koji su sugerisali da je njegovo telo pronađeno unutar vozila u lokvi krvi.

- Zatvarao je kapiju kada mu je ubica prišao. U tom momentu Šuša se okrenuo kad njemu tako da je praktično gledao u cev pa ga je prvi metak oborio - navodi izvor Kurira i dodaje da je ubica imao masku.

Policija je u međuvremenu uzela sve snimke sa kamera.

- Zaista ih ima mnogo u dvorištu ubijenog jer je svaki ugao kuće pokriven nadzorom. Te kamere čuvaju snimke pa su inspektori odmah uzeli sav materijal kako bi što pre došli do osumnjičenog egzekutora koji je ubio Šušu - navodi izvor i dodaje:

- Takođe, pregledaće se i snimci odranije.

Postoji sumnja da je ubica bio upoznat sa terminom Milanovog izlaska iz zatvora, te da ga je od tog trenutka pratio, organizujući logistiku za njegovo ubistvo. Kao motiv zločina navodi se postojanje nekog starog duga.

Telo Milana Šuše prevezeno je na Institut za sudsku medicinu u Beogradu, gde će biti obavljena obdukcija.

U toku je policijska akcija "Vihor 3", a na mestu zločina prisutan je veliki broj pripadnika MUP-a koji obavljaju uviđaj.

Milan Šuša bio je poznat u lokalnoj zajednici po svojim kriminalnim aktivnostima.

Prve slike tela možete pogledati na linku OVDE.

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading