FORENZIČARI PRIKUPLJAJU DOKAZE SA MILANOVOG TELA! Ekskluzivna slika sa lica mesta - ubijenom pucano u glavu, telo zatekli na trotoaru! (FOTO)

Autor:

Hronika

17.02.2024

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svirepi zločin dogodio se jutros oko 10 sati.

FORENZIČARI PRIKUPLJAJU DOKAZE SA MILANOVOG TELA! Ekskluzivna slika sa lica mesta - ubijenom pucano u glavu, telo zatekli na trotoaru! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Privatna arhiva

Kako je Republika prva pisala, jutros se u Zemunu dogodio zločin kada su dvojica još uvek nepoznatih napadača pucali iz pištolja i ubili Milana Šušu. Kako se sumnja, napadači su komšije ubijenog.

Portal Republika.rs nalazi se na licu mesta, a kako javljaju naši reporteri, forenzičari trenutno prikupljaju dokaze, a telo leži na ulici još uvek.

Foto: Privatna arhiva

Ubistvo u Zemunu

Veliki broj pripadnika policije je na licu mesta, a ulica je blokirana.

Inače, kako saznajemo od komšija, muškarac je jedno vreme davao znake života, ali je brzo preminuo od posledica ranjavanja vatrnim oružjem.

Komšije probudili pucnji

Kako su nam rekli susedi ubijenog Šuše, svemu je prethodila svađa koja je kulminirala ubistvom.

Svi smo u šoku, probudila su nas dva pucnja - rekla je za Republiku komšinica.

Ubijeni bio u zatvoru zbog ubistva

Kako smo prvi objavili, Milan Šuša je pre 10 godina bio umešan u ubistvo Nikole Serdara iz Zemuna čije je telo u fazi raspadanja pronađeno u Lipovačkoj šumi u Beogradu.

Na putu Stara Pazova - Inđija je došlo do sukoba trojice mladića, Milana Četnika, Nikole Serdara i Milana Šuše. Došlo je do pucnjave u kojoj je Serdar ubijen, a Četnik ranjen. Četnik je tada prevezen u bolnicu gde je rekao ko je na njega pucao, a tri meseca kasnije je pronađeno telo ubijenog Serdara.

Policija je tada tragala za Šušom koji je bio u bekstvu.

Takođe, javnosti je Šuša postao poznat 2009. godine, kada je zajedno sa Goranom Petrovićem (36) bacio kašikaru na zgradu RTV "Pink" na Dedinju. Nekoliko dana kasnije su uhapšeni u stanu u Nišu u kome su se skrivali.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading