"ULICA RAĐA GREŠNIKE, JA SAM JEDAN OD NJIH"! OVU PESMU JE PEVAO MILAN ŠUŠA PRED SMRT: Pogledajte ekskluzivan SNIMAK iz kafane (VIDEO)

Autor:

Hronika

18.02.2024

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je ubijen juče ujutru u Zemunu.

"ULICA RAĐA GREŠNIKE, JA SAM JEDAN OD NJIH"! OVU PESMU JE PEVAO MILAN ŠUŠA PRED SMRT: Pogledajte ekskluzivan SNIMAK iz kafane (VIDEO)

Foto: Printscreen

Milan Šuša, koji je juče ujutru ubijen u beogradskoj opštini Zemun, od malih nogu je bio poznat kao problematičan, tokom ranih tinejdžerskih dana je počeo da krade automobile, a nakon bega u Švajcarsku, završio je i u zatvoru. To sve dovodi do zaključka da mu sklonost ka kriminalnom životu nije bila strana, a video-zapis do koga je Republika došla to i potvrđuje.

Kako se može videti, on je na jednom veselju pevao pesmu "Ulica rađa grešnike" koju su originalno izveli Srećko Sušić i Južni vetar.

Podsetimo, rano ujutru tokom jučerašnjeg dana u Zemunu je ubijen Milan Šuša kog je usmrtio komšija sa dva hica iz vatrenog oružja.

Inače, ubijeni Šuša je pre 10 godina bio umešan u ubistvo Nikole Serdara iz Zemuna čije je telo u fazi raspadanja pronađeno u Lipovačkoj šumi u Beogradu.

Na putu Stara Pazova - Inđija je došlo do sukoba trojice mladića, Milana Četnika, Nikole Serdara i Milana Šuše. Došlo je do pucnjave u kojoj je Serdar ubijen, a Četnik ranjen. Četnik je tada prevezen u bolnicu gde je rekao ko je na njega pucao, a tri meseca kasnije je pronađeno telo ubijenog Serdara.

Zbog pokušaja ubistva Šuša je bio osuđen na 11 godina zatvora, a kaznu je izdržavao u zatvoru u Padinskoj Skeli.

Takođe, javnosti je Šuša postao poznat 2009. godine, kada je zajedno sa Goranom Petrovićem (36) bacio kašikaru na zgradu RTV "Pink" na Dedinju. Nekoliko dana kasnije su uhapšeni u stanu u Nišu u kome su se skrivali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading