POGLEDAJTE POSLEDNJU FOTOGRAFIJU UBIJENOG MILANA ŠUŠE: Objavio je samo par dana pre nego što će ga komšija LIKVIDIRATI u Zemunu (FOTO)

Autor:

Hronika

18.02.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On ga je usmrtio sa dva hica iz pištolja.

POGLEDAJTE POSLEDNJU FOTOGRAFIJU UBIJENOG MILANA ŠUŠE: Objavio je samo par dana pre nego što će ga komšija LIKVIDIRATI u Zemunu (FOTO)

Foto: Društvene mreže

Milan Šuša, ubijen je juče u Zemunu, a Republika je došla do njegove poslednje fotografije objavljene na društvenim mrežama. On je nju podelio samo par dana uoči svog ubistva.

Foto: Društvene mreže

Poslednja fotografija ubijenog Milana Šuše

Podsetimo, rano ujutru tokom jučerašnjeg dana u Zemunu je ubijen Milan Šuša kog je usmrtio komšija sa dva hica iz vatrenog oružja.

Inače, ubijeni Šuša je pre 10 godina bio umešan u ubistvo Nikole Serdara iz Zemuna čije je telo u fazi raspadanja pronađeno u Lipovačkoj šumi u Beogradu.

Na putu Stara Pazova - Inđija je došlo do sukoba trojice mladića, Milana Četnika, Nikole Serdara i Milana Šuše. Došlo je do pucnjave u kojoj je Serdar ubijen, a Četnik ranjen. Četnik je tada prevezen u bolnicu gde je rekao ko je na njega pucao, a tri meseca kasnije je pronađeno telo ubijenog Serdara.

Zbog pokušaja ubistva Šuša je bio osuđen na 11 godina zatvora, a kaznu je izdržavao u zatvoru u Padinskoj Skeli.

Takođe, javnosti je Šuša postao poznat 2009. godine, kada je zajedno sa Goranom Petrovićem (36) bacio kašikaru na zgradu RTV "Pink" na Dedinju. Nekoliko dana kasnije su uhapšeni u stanu u Nišu u kome su se skrivali.

Kao što smo ranije pisali, odmalena je bio poznat kao problematičan, saznaje Republika nezvanično.

On je odrastao u Starim Banovcima u Vojvodini, a svi u njegovoj porodici su takođe bili problematičnog ponašanja.

Kako je naveo naš izvor, koji je ubijenog poznavao od malih nogu, Šuša je već sa 15 godina krao automobile, nakon čega je pobegao u Švajcarsku i tamo odležao četiri godine u zatvoru zbog pokušaja ubistva. Turci su njemu, zbog tog zločina, pokušavali da se osvete u zatvoru, a posledica toga je ožiljak koji mu je ostao - od usta, preko vrata, pa do leđa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading