"PUSTILI SU TE DVA MESECA I JEDAN DAN" Šušina žena zna ko je ubio njenog muža - likvidiran iz osvete?

Autor:

Hronika

26.02.2024

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zločin se dogodio u trenutku kada je Šuša izlazio iz svog dvorišta i zatvarao kapiju.

"PUSTILI SU TE DVA MESECA I JEDAN DAN" Šušina žena zna ko je ubio njenog muža - likvidiran iz osvete?

Foto: instagram

Supruga brutalno ubijenog Milana Šuše koji je ubijen u Zemunu 17. februara oko 10 časova ujutru se nakon ubistva oglasila na svom Instagram profilu poslavši poruku ubici.

Nikada se više nisi smejao, nikada više topline u tebi nije bilo. Pustili su te dva meseca i jedan dan. Samo su se debelo prešli, ne znaju, da ti živiš i živećeš večno. NSMS (Nataša, Stefan, Milan i Stefana) - pisalo je u opisu fotografije na kojoj se nalaze Šuša i njegova žena.

Foto: instagram

 

Iz ove poruke može se zaključiti da Nataša potencijalno zna ko je likvidirao njenog muža tog februarskog jutra.

Policija istražuje da li je zloćin povezan sa davnom 2012. godinom i da je Šuša povezan sa ranjavanjem Četnika. Oružani napad se dogodio na putu Stara Pazova-Inđija.  U jednom automobilu bio je Milan Četnik (30), a u drugom pokojni Nikola Serdar i Milan Šuša (28). Sumnja se da je reč o osveti, a prema nezvaničnim informacijama, Šuši nije bilo oprošteno ranjavanje Milana Četnika (30) daleke 2012. godine! Spekuliše se da je njegova ekipa čekala sve ovo vreme da Šuša izađe iz zatvora kako bi mu se osvetili. 

Zločin se dogodio u trenutku kada je Šuša izlazio iz svog dvorišta i zatvarao kapiju. Ubica mu je prišao, nakon čega su se našli oči u oči, a potom i ispalio više hitaca. Policija je na licu mesta pronašla 9 čaura. 

Odmah je aktivirana policijska akcija "Vihor 3", a veruje se da je egzekutor imao i saučesnika koji ga je sačekao ulicu dalje u automobilu. 

Takođe, kamere na kući Milana Šuše zabeležile su ubicu koji je u trenutku likvidacije imao hirušku masku i sunčane naočare. Policija je prikupila snimke nadzornih kamera iz okolnih zgrada i kuća, a veruje se da su ga kamere na više lokacija snimile.

Policija intenzivno traga za ubicom, a kako se nezvanično saznaje krije se na teritoriji Bosne i Hercegovine, gde je uspeo da pobegne preko graničnog prelaza Mali Zvornik koristeći lažne dokumente, prenose Zemunske vesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading