ŠUŠIN UBICA SE KRIJE U BOSNI? Otkriveni detalji brutalne likvidacije u Zemunu

Autor:

Hronika

25.02.2024

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubistvo se dogodilo u jutarnjim satima, a napadač je bio maskiran hirurškom maskom i crnim naočarima za sunce.

ŠUŠIN UBICA SE KRIJE U BOSNI? Otkriveni detalji brutalne likvidacije u Zemunu

Foto: Republika.rs

Prošlo je osam dana od kada je Milan Šuša (39) ubijen ispred svoje porodične kuće u Zemunu, a ubica se i dalje nalazi u bekstvu. Policija intenzivno traga za njim, a kako se nezvanično saznaje krije se na teritoriji Bosne i Hercegovine, gde je uspeo da pobegne preko graničnog prelaza Mali Zvornik koristeći lažne dokumente, prenose Zemunske vesti.

Ubistvo se dogodilo u jutarnjim satima, a napadač je bio maskiran hirurškom maskom i crnim naočarima za sunce. Plan je bio detaljno osmišljen, a ubica je bio obučen tako da ne privuče pažnju kao običan prolaznik na ulici. Prema nezvaničnim informacijama, postoji sumnja da je imao saučesnike koji su mu pomogli da pobegne i smesti se u štek.

- Likvidacija se desila u jutarnjim satima. Kako znamo, napadač je imao hiruršku masku preko lica i crne naočare za sunce. Očevidaca nije bilo u trenutku pucnjave, a plan je bio detaljno osmišljen. Najverovatnije se unapred znalo kada će izvršiti ubistvo, a pretpostavlja se da je imao saučesnike koji su mu pomogli da pobegne i da se smesti u štek. Obukao je farmerke, belu košulju, krem jaknu i bele patike najverovatnije s namerom da podseća na svakog drugog prolaznika na ulici i da potencijalnim očevicima ne upada u oči. Čak i da ga je neko i video u momentu kada je pucao u Šušu, šanse da ga opiše i prepozna bile bi minimalne. Posle brutalnog ubistva je, prema ranijem planu, seo u automobil s pomagačem koji ga je čekao. Uspeo je da pređe granicu s lažnim dokumentima. Znao je da u Srbiji nije bezbedan, a egzekutori u tim trenucima biraju neko mesto u okruženju, za koje pretpostavljaju da je skrovito – navodi izvor.

Policija je došla do nekoliko Šušinih prijatelja sa kojima se čuo neposredno pre zločina, a jedan od njih se sumnjiči da ga je namamio da se vide u subotu ujutru, oko 10 sati, kada je ubica sačekao Šušu ispred kuće i izvršio likvidaciju. Trenutno se veštače Šušin automobil "audi", čaure pronađene na mestu zločina, kao i snimci sa više sigurnosnih kamera u Kumanovskoj ulici u Zemunu.


Sahrana Milana Šuše je obeležena prisustvom pijanog beskućnika koji je uznemiravao okupljene sve vreme. Njegovo ponašanje je izazvalo nelagodu među prisutnima, a tek kada su uplakane devojke apelovale da se udalji, mladići su ga oterali sa groblja. Ovaj neobičan događaj dodatno je obeležio tužan ispraćaj.

Na sahrani se okupilo oko 100 ljudi, pretežno prijatelja pokojnog Šuše, koji su skupocenim automobilima ispunili ceo parking.

Ubistvo Milana Šuše i dalje je tema intenzivne istrage, a policija nastavlja sa naporima kako bi pronašla ubicu i dovela ga pred lice pravde. Porodica i prijatelji su ostali duboko potreseni ovim događajem, a zajednica i dalje živi u strahu od potencijalnog nasilja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading