LIKVIDIRANOG ZEMUNCA NA NIŠAN UBICI NAMESTIO DRUG: Veštačenjem Šušinog telefona biće otkrivene sve tajne, kao i motiv ubistva!

Autor: Republika/N.V.

Hronika

22.02.2024

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija i dalje traga za ubicom i, kako nam je nezvanično rečeno, hapšenje je blizu.

LIKVIDIRANOG ZEMUNCA NA NIŠAN UBICI NAMESTIO DRUG: Veštačenjem Šušinog telefona biće otkrivene sve tajne, kao i motiv ubistva!

Foto: Republika.rs

Novi tragovi u istrazi ubistva Milana Šuše (39) vode policiju do nekolicine njegovih drugova sa kojima se čuo neposredno pre zločina. Jedan od njih ga je verovatno namamio da se vide u subotu oko 10 sati, pa ga je tad ubica sačekao ispred kuće i likvidirao, otkriva izvor iz istrage za Republiku.

Inspektori odeljenja za krvne delikte preuzeli su Šušine mobilne telefone i trenutno ih veštače da bi ustanovili s kim je sve komunicirao tog jutra.

- On je imao mnogo prijatelja, nekoliko desetina ljudi je u njegovom listingu kontakata. Međutim, nimalo nije čudno da se među njima krije i onaj ko je promenio stranu ili je nateran da sarađuje sa naručiocem ubistva. To smo videli i na suđenju Veljku Belivuku i njegovoj ekipi - objašnjava obavešteni izvor.

Policija i dalje traga za ubicom i, kako nam je nezvanično rečeno, hapšenje je blizu. Njegov identitet je poznat kao i mesta na kojima se kreće i boravi. Pretpostavlja se da se krije u nekom od štek-stanova.

Trenutno se veštače i Šušin audi, čaure nađene na mestu zločina, kao i snimci sa više sigurnosnih kamera u Kumanovskoj ulici u Zemunu.

Da podsetimo, ubistvo je snimljeno kamerom sa Šušine kuće. Na tom snimku se vidi kako Šuša isparkirava svoj audi na ulicu, vraća se da zatvori kapiju i tada mu prilazi ubica s maskom preko lica. Šuša nije stigao da reaguje. Pucač je iz pištolja u njega ispalio devet metaka i pobegao. Kakvu je ulogu imao Šušin lažni drug u njegovom ubistvu biće poznato kad policija pohvata sve aktere zločina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading