POLICIJA UZELA TELEFON I "AUDI" UBIJENOG MILANA ŠUŠE! Analizira se i snimak sa kamera!

Autor: M.B.

Hronika

22.02.2024

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga ubistva Milana Šuše u Zemunu.

POLICIJA UZELA TELEFON I "AUDI" UBIJENOG MILANA ŠUŠE! Analizira se i snimak sa kamera!

Foto: Republika.rs

Beogradska policija traga za ubicom Milan Šuše (39) iz Zemuna, a na veštačenju su analizirani njegovi mobilni telefoni, automobil "audi", snimci sa kamera i čaure. U napadu ispaljeno je najmanje devet hitaca iz pištolja. Kamere su zabeležile ubicu koji je nosio karakterističnu odeću i hiruršku masku.

Razgovor sa porodicom

Tokom istrage, policija će obaviti razgovor sa Milanovom suprugom i ocem koji su bili prisutni u kući kada je likvidiran. Porodica i prijatelji su ispratili Milana na večni počinak, a njegova supruga se emotivno oprostila od njega.

Podsetimo, Milan Šuša je likvidiran ispred svoje kuće u Zemunu usred bela dana, samo sedam dana nakon što je izašao iz zatvora. Njegovo telo je pronađeno pored automobila "audi" sa prostrelnim ranama u predelu glave i tela. Počinilac je pobegao sa lica mesta odmah nakon ubistva.

Planirano ubistvo

Ubica je verovatno pratio Šušu i primetio da je njegova kuća pokrivena nadzornim kamerama, zbog čega se i maskirao. Policija sumnja da je ubica imao saučesnika i da je planirao napad, verovatno prateći Milanov boravak u zatvoru i oslobađanje.

Motiv ubistva

Navodni motiv ubistva je stari dug, ali se takođe spekuliše o tome da je Šuša imao mnogo neprijatelja. Policija i dalje traga za počiniocem, koji se verovatno krije na unapred isplaniranom mestu.

Šta raditi u slučaju pronalaska beživotnog tela?

Pronalaženje beživotnog tela može biti veoma emotivno i stresno iskustvo. Ako se nađete u takvoj situaciji, sledite ove korake:

Pozovite hitnu pomoć:

U većini zemalja, pozivanje hitne pomoći (broj 112 ili lokalni hitni broj) prvi je korak. Obavestite ih o situaciji i pratite njihove instrukcije.


Ne dirajte telo:

Ostanite smireni i ne pokušavajte dirati ili pomerati telo. Postoji mogućnost da su prisutne forenzičke ili medicinske činjenice koje bi mogle biti bitne za istražitelje.

Obavestite policiju:

Ako niste već obavestili policiju, učinite to odmah. Oni će pokrenuti istragu i preduzeti dalje korake prema potrebi.

Ostanite na mestu događaja:

Ako je to moguće, ostanite na mestu događaja dok ne stignu hitna pomoć i policija. Važno je da ne menjate ništa na mestu događaja kako biste sačuvali integritet scene.

Potražite podršku:

Pronalaženje beživotnog tela može biti traumatizirajuće iskustvo. Potražite podršku od prijatelja, porodice ili stručnjaka za mentalno zdravlje kako biste obradili svoja osećanja i reakcije.

Saradnja sa vlastima:

Saradnja sa vlastima i pridržavanje njihovih instrukcija ključni su u ovakvim situacijama. Ako imate informacije koje bi mogle pomoći u istrazi, podelite ih s odgovarajućim autoritetima.

Nemojte se libiti zatražiti pomoć ako vam je potrebna. Postoje organizacije i resursi koji pružaju podršku onima koji su svedoci ili se suočavaju s traumatičnim događajima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading