ŠUŠIN UBICA NOSIO SILIKONSKU MASKU! Prišao mu i izoveravao ga! (VIDEO)

Autor:

Hronika

19.02.2024

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubica Milana Šuše prikrio je svoju facu silikonskom maskom.

ŠUŠIN UBICA NOSIO SILIKONSKU MASKU! Prišao mu i izoveravao ga! (VIDEO)

Foto: Republika

U subotu se u Zemunu dogodilo teško ubistvo u kom je ubijen Milan Šuša (39).

Šuša je ubijen iz blizine, u sačekuši, a snimak njegove likvidacije je zabeležen nadzornim kamerama koje su postavljene na njegovoj porodičnoj kući.

Na snimku se može videti kako Šuša izlazi iz svog dvorišta, zatvara kapiju, a napadač mu prilazi i ispaljuje u njega nekoliko metaka. Takođe, kako se vidi na snimku, ubica Milana Šuše nosio silikonsku masku, te mu je lice u potpunosti prekriveno.

 

 

Kako smo prvi pisali, Šuša je ubijen nasred ulice što se vidi i na snimku, a telo je dugo bilo na pločniku naočigled prolaznika i komšija. Takođe, komšije su nam rekle da se pre same pucnjave čulo i komešanje, nakon čega je napadač Šuši ispalio dva hica u glavu.

Postoji sumnja da je ubica bio upoznat sa terminom Milanovog izlaska iz zatvora, te da ga je od tog trenutka pratio, organizujući logistiku za njegovo ubistvo. Kao motiv zločina navodi se postojanje nekog starog duga.

Telo Milana Šuše prevezeno je na Institut za sudsku medicinu u Beogradu, gde će biti obavljena obdukcija.

U toku je policijska akcija "Vihor 3", a još uvek se traga za napadačem.

Podsećanja radi, Šuša je bio osuđen na 11 godina zatvor zbog pokušaja ubistva i nedavno je izašao, a dovodio se u vezu i sa ubistvom  Lipovačkoj šumi kada je ubijen Nikola Serdar. Takođe, zajedno sa Goranom Petrovićem bacio je kašikaru na zgradu TRV "Pink" na Dedinju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading