ZVEZDINO DETE DOBILO JEZIVE PRETNJE: "SILOVAĆEMO TI DEVOJKU DR*LJU I MAJKU KUR**TINU"!

Autor:

Sport

19.02.2024

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakvo ponašanje navijača je za svaku osudu.

ZVEZDINO DETE DOBILO JEZIVE PRETNJE: "SILOVAĆEMO TI DEVOJKU DR*LJU I MAJKU KUR**TINU"!

Foto: Starsport

Jedan od doskorašnjih fudbalera Crvene zvezde, Jovan Mijatović, našao se na meti jezivih pretnji nakon što je na svom Instagram profilu podelio proslavu trofeja KK Crvena zvezda u Kupu Radivoja Koraća. Objavom stihova pesme delija: "da ste najbolji, lagao vas neko" i dodatkom reči "katanac, katanac", Mijatović je izazvao snažne reakcije među pojedinim navijačima, potencijalno večitog rivala Partizana. 

 

 


Nakon što je objava postala predmet rasprave, pojedinci su javno osudili Mijatovića, dok su neki otišli korak dalje i uputili mu jezive pretnje. Ove pretnje su kulminirale javnom objavom poruke koju je Mijatović primio na Instagramu. Uz fotografiju na kojoj se nalazi sa svojom devojkom, mladi fudbaler je dobio gnusnu poruku koja je izazvala zgražavanje javnosti.

 

 

Republika

Foto: instagram.com

Objava sa društvenih mreža


Ovakve pretnje su naišle na osudu zvezdaške javnosti, koja je istakla da takvi postupci prelaze granice normalnog i predstavljaju neprihvatljivo ponašanje. Incident je takođe izazvao reakciju medija, a javna osuda pretnji upućenih Mijatoviću naglasila je ozbiljnost situacije.

Podsećamo, nekadašnji mladi fudbaler Zvezde je ove sezone Maraknu, prešavši u Njujork siti u transferu vrednom oko 10 miliona eura. 

Slučaj Jovana Mijatovića još jednom ističe problem nasilja i pretnji putem društvenih mreža, te ukazuje na potrebu za većom pažnjom i odgovornošću prilikom izražavanja stavova. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading