POJAČANJE ZA KRAJ PRELAZNOG ROKA: Trener Žerađanin je dobio igrača koji je fizički u top formi!

Autor:

Sport

19.02.2024

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Milenković je ove zime radio sjajan posao.

POJAČANJE ZA KRAJ PRELAZNOG ROKA: Trener Žerađanin je dobio igrača koji je fizički u top formi!

Foto: FK Omladinac Novo Selo

Radili su čelni ljudi kluba iz Novog sela ove zime bez odmora, igrački kadar Omladinca pretrpeo je određene promene, i po mnogim komentarima dosta jača ekipa će se pojaviti na proleće.

Republika

Trenutno se tim nalazi u pripremnom periodu za nastavak sezone, koji i dalje nije zvanično zakazan, ali se očekuje da to barem krajem meseca marta. Deset bodova trenutno Omladinac zaostaje za jesenjim prvakom, ali to nije sprečilo nikoga u redovima bivšeg zonaša da tek tako odustane.

Uprava kluba je pred sam kraj prelaznog roka promovisala još jednog igrača, i tom prilikom je zvanično potvrđeno da će igrački kadar za nastavak prvenstva brojati 25 fudbalera.

Dvadesetsedmogodišnji Jovan Đurović poslednji je zimski novajlija u Novom selu, reč je o fudbaleru koji može odgovoriti zadacima na više pozicija u defanzivnoj liniji, ali se najbolje snalazi na mestu desnog beka.

Republika

Foto: FK Omladinac Novo Selo

Transfer u minut do 12

Đurović je nakon mlađih kategorija Napretka (Gračac) i Reala (Podunavci), napravio pauzu od fudbalske karijere, ali je sada odlučio da je vreme za povratak na travnati teren. Treba napomenuti da je Jovan profesor fizičkog vaspitanja i trener u teretani, tako da je sastav Omladinca dobio igrača u sjajnoj kondiciji, kojeg odlikuje izuzetna snaga i izdržljivost. 

Pre Đurovića sportski direktor Milenković dogovorio je saradnju i sa Stefanom Pantelićem, Boban Atanaskovićem, Stefanom Tanaskovićem, Đorđem Žušanjcem i Andrijom Mrvićem. Što se tiče odlazaka, Igor Drenovac, Luka Načić, Uroš Babić, Boris Timko i Mladen Drobnjak napustili su redove tima iz Novog sela.

Treneru Žerađaninu sada predstoji veliki posao kako bi sve igrače sklopio u jednu celinu, i kako bi se na proleće boljim rezultatima napravio proboj ka gornjem delu tabele.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading