KRENULE PRIPREME, ŽELJA OSTANAK U VRHU TABELE: Za fudbalere zimska pauza je danas i zvanično završena! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.02.2024

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za rad.

KRENULE PRIPREME, ŽELJA OSTANAK U VRHU TABELE: Za fudbalere zimska pauza je danas i zvanično završena! (VIDEO)

Foto: FK Miločajac

Početak priprema

Jako zanimljiv nastavak prvenstva očekuje nas u Raškoj okružnoj ligi, prvih pet timova na tabeli nalaze se u razmaku od samo četiri boda, pa će u drugom delu sezone borba biti velika za mesto koje vodi u viši rang.

Republika

Sastav Miločajca zimsku pauzu provodi na četvrtoj poziciji, sa četiri boda zaostatka za liderom. Učinak od sedam trijumfa, uz po tri remija i poraza "gurnuo" je prošlogodišnjeg osvajača 11. mesta u ligi, u gornji deo tabele.

Za fudbalere Miločajca pauza je danas i zvanično završena, održana je prozivka, uobičajeni sastanak sa upravom, a zatim i prvi trening. Trener Tasić imao je na raspolaganju 17 igrača, uz opravdane izostanke. Rezultati tokom prvog dela sezone zadovoljili su apetite kluba, pa je pre svega cilj bio da se sačuva igrački kadar, uz sitne nadogradnje.

 

 

Što se tiče novajlija, Zoran Zrnzević i Đorđe Bojanić stigli su iz redova Mladosti (Vrdila), dok je Ognjen Todorović stigao iz zonskog stepena takmičenja, gde je nastupao za Vinogradar iz Zleginja. Sva trojica imaju iskustva igranja i viših rangova od onog u kojem će se takmiči ovog proleća.

Zrnzević je počeo u Bubamari, kasnije je bio član mlađih kategorija Kikera, Sloge i kruševačkog Napretka, bio je i u Budućnosti (Konarevo), Poletu (Ratina), Realu (Podunavci) i Omladincu. Jako sličan put imao je i vezista Bojanić, on je u skorijoj prošlosti branio boje Sloge i Karađorđa. Tridesetogodišnji Todorović stiže iz Rasinskog okruga, a pre župskih klubova, nosio je dresova kruševačkog Jedinstva i Trajala, kao i Šanca iz okoline tog grada.

 

 

Posle polusezone u Adranima vratio se golman Gajić, a na raspolaganju treneru Tasiću će ponovo biti i Darko Gračanac. Prelazni rok i dalje nije gotov, iz kluba su najavali da je moguće da dođe do određenih promena u igračkom kadru, ali ništa nije konkretno naznačeno. 

U Miločajcu se vode nepisanim pravilom da je proleće uvek teže od jeseni, stoga je uprava kluba na čelu sa Mišom Mijatovićem preduzela mere da se jesenji rezultati ponove, ako ne i dodatno poboljšaju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading