PAUZA JE GOTOVA: Igrački kadar je ojačan proverenim igračima - trener će biti na slatkim mukama na proleće!

Autor:

Sport

10.02.2024

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čak 29 fudbalera konkuriše za tim.

PAUZA JE GOTOVA: Igrački kadar je ojačan proverenim igračima - trener će biti na slatkim mukama na proleće!

Foto: FK Napredak 2021 Šuljam

Plasman u viši rang iz Šuljma udaljen je trenutno "osam kilometara", i tu  trasu će ekipa pokušati da "skrati" tokom prolećnog dela prvenstva.

Republika

Trener Mile Ćuruvija ove zime osvežio je sastav Napretka na gotovo svim pozicijama, prelazni rok odrađen je u dogovoru sa upravom, i veliki posao je već završen. Dosta novih lica je stiglo u Šuljam, mnogi su mislili da serija dolazaka završena, ali nije tako.

U toku jučerašnjeg dana stigla je potvrda novog zimskog pojačanja, čelni ljudi kluba dogovorili su sve uslove sa Goranom Miličevićem (31). Reč je o fudbaleru koji igra na poziciji napadača, i koji je u dosadašnjoj karijeri nastupao u dosta višim rangovima, gde je tresao mreže u dosta navrata.

Kroz karijeru je dobio nadimak "Raul", i u šali mnogi kažu da je on kroz dosadašnju karijeru postao strah i trepet za sve golmane širom Srema, Vojvodine.. Miličević je branio boje Slobode iz Donjeg Tovarnika, Graničara iz Obreža i Šumara iz Ogara, sada je odlučio da pomogne Napretku da ostvari svoje velike ciljeve za ovu sezonu.

Republika

Foto: FK Napredak 2021 Šuljam

Poslednji zimski novajlija

Trener Ćuruvija će na raspolaganju tokom drugog dela sezone imati čak 29 igrača, što je broj koji se dugo nije mogao čuti u Šuljmu. Gotovo za svaku poziciju konkuriše minimum dva fudbalera, što će doprineti većem kvalitetu i zalaganju kod svih prisutnih.

Ciljevi su jasno postavljeni za nastavak prvenstva, kroz veliki trud, zalaganje, vredan i naporan rad pokušaće fudbaleri Napretka da stignu do plasman u viši rang takmičenja, ali ako se to ne ostvari ove sezone, može se čuti da je dogovoreno da će tim ostati na okupu i za sledeću takmičarsku godinu.

Pripreme za prolećeni deo sezone počinju sutra (11. 02), trener Mile Ćuruvija će u 11 časova izvršiti prozivku igrača, nakon koje će biti održan i prvi trening. 

BONUS VIDEO: 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading