VELIKI POSAO JE PRED ČELNIM LJUDIMA KLUBA: Radović je "opet" alfa i omega Jedinstva!

Autor:

Sport

10.02.2024

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće biti lako, ali neko je morao da se prihvati posla.

VELIKI POSAO JE PRED ČELNIM LJUDIMA KLUBA: Radović je "opet" alfa i omega Jedinstva!

Foto: FK Jedinstvo Mali Zvornik

Veliki posao očekuje sve u Malom Zvorniku kako bi se ekipa Jedinstva zadržala u okviru Mačvanske okružne lige.

Republika

Nisu se proslavili fudbaleri Jedinstva tokom jesenjeg dela prvenstva, osvojena su samo dva boda što je pozicioniralo klub na pretposlednje mesto na tabeli. Pored toga u Malom Zvorniku "stanuje" najslabiji napad (pet postignutih golova), i najslabija odbrana u ligi (78 primljenih golova).

Uprava je odlučila da trenersku palicu za nastavak sezone, a verovatno i za neki duži period poveri legendi Jedinstva, Miladinu Perusinoviću. U dogovoru sa novim šefom stručnog štaba, polako su krenula i pojačanja.

Prelazni rok u Malom Zvorniku otvoren je dolaskom golmana Nedeljka Jokića, koji je stigao iz Granita (Radalj). Nakon njega promovisan je Slađan Jokić, koji stiže iz istog kluba, ali je on povratnik u dres Jedinstva. 

Sa statusom povratnika stigao je Velibor Jasikova iz Gučeva (Banja Koviljača), i njegov povratak će dosta značiti klubu i saigračima. Seriju dolazaka nastavio je Ognjen Jovanović, fudbaler sa ogromnim iskustvom, i pored mnogobrojnih ponuda, odlučio je da pomogne Jedinstvu u predstojećoj sezoni. Uroš Bošković napustio je Drinu iz Zvornika, i u nastavku prvenstva nastupaće za Jedinstvo, dok je sredina terena osvežena dolaskom popularnog "Dudija". 

Fudbalski klub Jedinstvo je već bio u krizi sličnoj ovoj, tada je Ljubiša Radović svojim trudom i zalaganjem uspeo da "spasi" sve, a isti čovek je i ovoga puta stigao u Mali Zvornik. Upravo nam je Radović poslao kraći komentar povodom najnovijih dešavanja u klubu:

- Drugi put stižem u klub, sada sam stigao sa određenim ljudima kojima sam zahvalan što su spremni da mi pomognu. Velika greška napravljena je gašenjem omladinaca, ali ćemo pokušati sve to da popravimo u narednom periodu. Dosta toga se promenilo, klub je nekako izgubio podršku sa svih strana, i pokušaćemo to da ispravimo. Raduje što su mlađe selekcije tokom jeseni beležile odlične rezultate. Petlići su prvi na tabeli, pioniri drugi, i za rad sa njima zadužen je Ljubinko Obrenović. Stigao je trener Perun, doveo je igrače koje je hteo i svi iz kluba mu verujemo, situacija je sada takva da će biti jako teško izboriti opstanak. Ako slučajno ne bude sve kako priželjkujemo, nadamo se da ćemo se sledeće sezone ekspresno vratiti u viši rang. Želim da se zahvalim svim ljudima koji pomažu klub, nadam se da ćemo uspeti da sve vratimo na staro, i da stanemo na zdrave noge.

Težak i sigurno naporan period je pred čelnim ljudima Jedinstva, ali niko neće olako odustati.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading