LEGENDE SE VRAĆAJU: U Malom Zvorniku došlo je do određenih promena pred početak priprema!

Autor:

Sport

06.02.2024

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da se klub postavi na zdrave osnove.

LEGENDE SE VRAĆAJU: U Malom Zvorniku došlo je do određenih promena pred početak priprema!

Foto: FK Jedinstvo Mali Zvornik

"Pogao" je tim iz Zvornika prošle takmičarske godine selidbi u niži rang zahvaljujući jednom bodu, ali je situacija u aktuelnoj sezoni dosta teža.

Republika

Sastav Jedinstva zimsku pauzu u okviru Mačvanske okružne lige provodi na pretposlednjoj poziciji na tabeli, sa samo dva osvojena boda. Ekipa je u drugom kolu savladala trenutnog fenjeraša, Mladi Borac (Dublje), i tada su osvojeni jedini bodovi tokom jesenjeg dela prvenstva. Samo u pet navrata fudbaleri tima iz Zvornika uspeli su da zatresu mrežu rivala, dok je njihov golman savladan u 78 navrata.

Jako loša polusezona je iza tima, i uprava je odlučila da tokom zimske pauze izvrši određene izmene. Sigurna zona je trenutno udaljena 17 bodova, matematički je to svakako dostižno, ali je u praksi to dosta teže, mada će na proleće u opticaju biti 45 bodova.

Novi trener Jedinstva od danas je Miladin Perusinović, poznatiji kao Perun. Reč je o čoveku koji je legenda tima iz Malog Zvornika, i njegov angažman će predstavljati veliko osveženje za nastavak prvenstva. 

Republika

Foto: FK Jedinstvo Mali Zvornik

Tribina u Zvorniku

Dosadašnji šef stručnog štaba, Ljubinko Obrenović će ostati u klubu, i on će u drugom delu sezone voditi mlade selekcije pionira i petlića, koje su tokom jesenjeg dela prvenstva zabeležili dobre rezultate u ligi. Pioniri su drugi na tabeli, dok su petlići stigli do zvanja jesenjih prvaka. U Malom Zvorniku je i Boris Slavkić, koji predvodi predpetliće, tačnije najmlađu selekciju koju ima Jedinstvo. 

Početak piprema prvog tima zakazan je za četvrtak, 8. februar sa početkom od 16 časova. O izmenama u igračkom akdru će biti reči u narednim danima, novi trener će sa raspoloživim snagama uz treninge i pripremne utakmice pokušati da se što bolje pripremi za nastavak sezone.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading