POPULARNI "BURE" NA MESTU STARE SLAVE: Vodio je tim sa klupe, sada će pojačati konkurenciju na golu!

Autor:

Sport

10.02.2024

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Samurović dobio je novu opciju na mestu "jedinice".

POPULARNI "BURE" NA MESTU STARE SLAVE: Vodio je tim sa klupe, sada će pojačati konkurenciju na golu!

Foto: FK Mladost Prnjavor

Povratak na teren

Uprava tima iz Prnjavora odmah po završetku jesenjeg dela prvenstva zasukala je rukave, i krenula je u potragu za pojačanjima za nastavak sezone.

Republika

Redom su dres Mladosti zaduživali Vojin Janjič i Igor Vasić (Milan Orlić), Stefan Stanimirović (Jedinstvo Stara Pazova), Igor Triupnović (Luk Voćnjak), Stefan Ignjatović (Borac Lešnica), Andrija Kulezić (Drina Badovinci), Aleksandar Nešković (Krajišnici) i Miloš Tripunović, koji je dobio prekomandu iz omladinskog pogona.

Krajem meseca januara trener Samurović izvršio je prozivku, izneo je plan priprema, i svi su se složili da je cilj da se ostvari plasman u sam vrh tabele. U dosadašnjem periodu priprema odigran je jedan prijateljski meč, remi bez golova zabeležen je protiv sastava OFK Zeke Buljubaše.

Prelazni rok je i dalje aktuelan, čelni ljudi kluba su potvrdili da postoji mogućnost angažovanja novih pojačanja, i upravo je stigla i potvrda novog zimskog novajlije.

Republika

Foto: FK Mladost Prnjavor

Pripremni period

Dugogodišnji golman zeleno-belih, čovek koji je sa klupe uveo Mladost u zonski stepen takmičenja sada već davne 2019. godine, odlučio je da se ponovo aktivira, i stavio se na raspolaganje treneru Samuroviću za nastavak prvenstva.

Reč je o Urošu Milenkoviću, svima dobro poznat pod nadimkom "Bure", koji stiže da pojača konkurenciju između stativa, takođe biće zadužen i za rad sa mladim golmanima, kako bi svojim iskustvom pomogao njihovom daljem napretku u karijeri.

Sutra je na programu druga kontrolna utakmica, na stadionu "Miroslav Dimitrijević - Njoki" gostovaće ekipa Hajduk Stanka iz Crne Bare, član zonskog stepena takmičenja. Do kraja priprema na programu su još četiri prijateljska duela.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading