JEDAN OD BOLJIH U SREMSKOM FUDBALU: Uprava je dovela pojačanje iz dva stepena jačeg takmičenja!

Autor:

Sport

10.02.2024

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće nepremostiva prepreka na proleće za rivale.

JEDAN OD BOLJIH U SREMSKOM FUDBALU: Uprava je dovela pojačanje iz dva stepena jačeg takmičenja!

Foto: FK Sloga Maradik

Ima priliku tim iz Maradika da se izbori za plasman u Međuopštinsku ligu Srem, i uprava Sloge ne želi olako da je propusti.

Republika

Zaostatak za liderom od samo dva boda "naterao" je sve u Maradiku da prionu na posao, i da u aktuelnom zimskom prelaznom roku ojačaju tim kako bi na proleće bili što konkurentniji za najviši plasman.

Redom su u Maradik stizali Davor Popović (štoper), Nemanja Stančić (štoper) i Milan Mrđa (desni bek). Popović je u prethodnom periodu nastupao za Proleter iz Novog Sada, dok Stančić i Mrđa stižu iz Dunava iz Novog Slankamena.

U petak uveče, tik pred početak vikenda odjeknula je još jedna "bomba" u Maradiku. Dvadesetsedmogodišnji Novak Bagaš, talentovani čuvar mreže odlučio je da karijeru nastavi u dresu Sloge, i da pomogne klubu da se izbori za plasman u viši rang takmičenja.

Bagaš je protekle dve i po godine branio boje Krušedola, sa kojim je prošle sezone izborio i plasman u Sremsku ligu, gde je protekle jeseni bio redovan na golu. U dosadašnjoj karijeri Novak je bio "jedinica" i u RFK Novom Sadu, Slaviji i Napretku iz Nadalja.

Po mnogima Novak je jedan od najboljih golmana Sremskog fudbala, što je i dokazao u dosadašnjoj karijeri. Sada je iz komšijskog Krušedola odlučio da "siđe" dva ranga niže, ali će se odmah boriti za plasman u viši stepen takmičenja. 

Sutra sastav Sloge očekuje prvi kontrolni meč u sklopu priprema, i taj susret će biti odigran upravo između novog i starog kluba Bagaša, u Maradik će gostovati ekipa Krušedola. Početak utakmice zakazan je za 14 časova i 30 minuta.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading