TRILING NOVAJLIJA IZ ZONSKOG RANGA: Vredna uprava ojačala je igrački kadar za proleće!

Autor:

Sport

10.02.2024

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tu su i dvojica povratnika.

TRILING NOVAJLIJA IZ ZONSKOG RANGA: Vredna uprava ojačala je igrački kadar za proleće!

Foto: FK Železničar Brestovac

Tokom nedavno završene kalendarske godine u Brestovcu proslavljen je jedan vek postojanja fudbalskog kluba Železničar, dugodišnjeg učesnika Jablaničke okružne lige

Republika

Učinak protekle jeseni koji je zabeležen nije idealan, pet trijumfa, jedan remi i 11 poraza pozicionirali su tim tik iznad zone ispadanja, na 15. poziciji na tabeli. Bodovni saldo na koti 16 smestio je klub u donji deo lige, i na proleće je osnovni cilj da se što pre napravi proboj ka sredini.

U dosadašnjem transfer periodu uprava je uspela da ojača igrački kadar za nastavak prvenstva trojicom novajlija i dvojicom povratnika. 

Stefan Ristić (25) protekle jeseni nastupao je za Slogu iz Leskovca u okviru Zone Jug, ali je sada odlučio da promeni sredinu i u nastavku prvenstva nosiće dres tima iz Brestovca. Talentovani defanzivac je u dosadašnjoj karijeri igrao i za Jedinstvo (Bošnjace) i Jablanicu iz Medveđe. 

Nakon Ristića iz istog kluba stigao je i njegov imenjak Stamenković, koji se najbolje snalazi na poziciji krilnog napadača. Stamenković je prve seniorske minute zabeležio u ekipi Marjan iz Male Biljanice, a zatim je od 2017. godine bio član tima iz Leskovca.

Triling pojačanja, i sasvim slučajno i triling novajlija iz istog kluba, zatvara David Jović (20) koji igra na poziciji levog beka, ali može odgovoriti zadacima na istoj strani na mestu krila. Jović je ponikao u Lideru, kasnije je nastupao za Dubočicu i Moravac-Orion. 

Igrači koji su ponovo zadužili plavo-beli dres su stameni golman Miloš Marković i neumorni Nikola Cvetković. Što se tiče odlazaka, čiste papire dobili su Nemanja cenić i Aleksa Bojović.

Najavljeno je iz kluba da se do kraja zimskog prelaznog roka mogu očekivati nova pojačanja, ali nije poznato na kojim pozicijama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading