VELIKO POJAČANJE ZA NASTAVAK PRVENSTVA: Prvoligaš je "dao zeleno svetlo", Petrović je zvanično promovisan!

Autor:

Sport

10.02.2024

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se još jači tim na proleće.

VELIKO POJAČANJE ZA NASTAVAK PRVENSTVA: Prvoligaš je "dao zeleno svetlo", Petrović je zvanično promovisan!

Foto: Privatna arhiva Milana Petrovića

Odlučili su se u Sakulama da prošle takmičarske godine krenu od nule, i od tada pa do danas, po mnogima napravljena je dobra odluka. U prvoj sezoni je izboren plasman u viši rang, a po svemu prikazanom, isti scenario "crta" se i za aktuelno prvenstvo. 

Republika

Zimsku pauzu sastav Borca u okviru Druge južnobanatske lige (grupa Zapad) provodi na prvoj poziciji, sa titulom jesenjeg prvaka, uz jedan bod prednosti u odnosu na prvog pratioca, Tempo iz Sefkerina.

Trener Rosulj odlučio je da ove zime nadogradi ekipu, i da već polako priprema igrački kadar i za novu sezonu, koju svi u klubu žele da započnu u okviru PFL-a Pančevo. U Sakule su redom sa statusom novajlija stizali Miroslav Bojković, Nemanja Lazin, Andrija Zakoč i Nikola Protić.

Uprava kluba je danas obelodanila novo zimsko pojačanje, tridesettrogodišnji Milan Petrović zadužio je opremu Borca, i on će u nastavku sezone u velikoj meri uticati na što bolji plasman ekipe.

Milan je za naš portal povodom transfera izjavio:

- Prešao sam u Borac zbog ambicija kluba, kao i zbog ekipe koja je jako kvalitetna. Klub želi da sacuva prvo mesto do kraja sezone i uđe u viši rang takmičenja, gde bi nastavili sa istim igrama i istim ambicijama. Isto tako mi se pružila prilika da igram svoju poziciju sa igračima koji znaju kako se igra fudbal, što sam video posle prve prijateljske utakmice.

Petrović je u dosadašnjoj karijeri nastupao za OFK Gradnulicu, Banat iz Čente, Lehel iz Zrenjanina i FUD iz Brusa. Milan je protekle jeseni bio bez angažmana na travnatoj podlozi, jer je odlučio da se posveti malom fudbalu, gde brani boje KMF SAS-a, u Prvoj futsal ligi Srbije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading