ZIMSKA POJAČANJA SU PREDSTAVLJENA: Trenera Simića i igrače očekuju kvalitetne pripreme!

Autor:

Sport

10.02.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novajlije su tu, pripreme su u toku.

ZIMSKA POJAČANJA SU PREDSTAVLJENA: Trenera Simića i igrače očekuju kvalitetne pripreme!

Foto: Tanjug/AP

Pre tačno jedne decenije ekipa Kolonije iz Kovina stigla je do plasmana na peto mesto Vojvođanske lige Istok, međutim aktuelnu sezonu tim igra u opštinskom stepenju takmičenja.

Republika

Zimsku pauzu tim iz Kovina provodi na drugoj poziciji, sa samo jednim bodom zaostatka za liderom, uz meč manje u odnosu na njega. Na proleće se očekuje velika borba između prva tri kluba na tabeli za plasman u viši rang takmičenja, i u taj period će Kolonija ući sa određenim izmenama.

Već smo pisali da je krajem prošle kalendarske godine održana skupština kluba, tada je za predsednika izabran Dragan Birtašević, a on je kasnije odlučio ko će biti njegovi najbliži saradnici. 

Igrači su pod dirigentskom palicom trenera Darka Simića započeli pripreme sredinom janaura, pre par dana su krenuli i treninzi na travnatoj podlozi, što je dovelo i do odigravanja prijateljskih utakmica. Tom prilikom navijači su imali prilike da vide zimska pojačanja, a klub se ubrzo oglasio i zvanično potvrdio njihov angažman.

Republika

Foto: FK Kolonija Kovin

Uvodni dani priprema 

Aleksa Dobrosavljević i Petar Aranđelović napustili su Radnički iz Kovina, i prešli su u redove Kolonije. Dragan Gujaničić i Mihajlo Miuca stigli su iz Proletera (Mramorak), Kristijan Budra je stigao iz Starog Tamiša, dok je Đorđe Radenković razudžio opremu Omladinca iz Deliblata, i u nastavku sezone nastupaće u Kovinu.

Već sutra sastav Kolonije igra drugu kontrolnu utakmicu, od 13 časova rival timu iz Kovina će biti ekipa Poleta iz Idvora. Prolećni deo prvenstva počinje krajem meseca marta, pa će igrači imati dovoljno vremena da primene taktiku trenera, i da se spreme za takmičarske duele.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading