LELA ANDRIĆ SE OGLASILA NAKON UBISTVA MILANA ŠUŠE: Pevačica otkrila sve o istrazi, pa progovorila o sestriću - SVI DETALJI O NJEGOVOM ŽIVOTU!

Autor:

Zabava

20.02.2024

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lela Andrić bez dlake na jeziku je progovorila o ubijenom Milanu Šuša!

LELA ANDRIĆ SE OGLASILA NAKON UBISTVA MILANA ŠUŠE: Pevačica otkrila sve o istrazi, pa progovorila o sestriću - SVI DETALJI O NJEGOVOM ŽIVOTU!

Foto: Društvene mreže

Porodicu pevačice Lele Andrić zadesila je velika tragedija kada je njen sestrić, Milan Šuša (39) iz Zemuna ubijen u subotu na svom kućnom pragu. Podsetimo, portal Republika prvi je pisao o srodstvu Lele i Milana, te smo otkrili u kakvim su porodičnim odnosima. 

Foto: Youtube.com printscreen

Lela Andrić

 

- Da, nažalost... To je moj sestrić. Bili smo jako bliski, družili smo se često, čak je bio i kod nas u Švajcarskoj. Bio je divan, uvek je bio tu za familiju, pomagao je svima, izuzetan mladić. On je imao sina i ćerku, suprugu, bio je porodičan čovek. Niko nije zaslužio da mu neko oduzme život. Velika je tuga -  rekla je potresena pevačica za Blic i dodala:

- Mene je ova vest zatekla u Beogradu, svi smo šokirani. Čekamo da se završi obdukcija.

Foto: instagram printscreen

Lela Andrić se oglasila

 

Podsetimo, Milan je ubijen oko 10 časova u subotu u Zemunu na uglu ulica Kumanovske i Đoke Kovačevića dok je zatvarao kapiju. Ubica je na njega ispalio dva hica. Egzekutor je zatim peške pobegao ka glavnoj ulici, gde ga je čekao veovatno saučesnik u kolima.

Istraga koju vode policija i Više javno tužilaštvo u Beogradu ide u više pravaca kako bi se ispitale sve okolnosti ovog zločina.

Navodno, žrtva je imala mnogo neprijatelja.

Foto: Društvene mreže

Milan Šuša

 

Šušino telo pronađeno je u blizini njegovog automobila, marke "audi", sa prostrelnim ranama. Ubica je napustio mesto zločina odmah posle pucnjave, a postoji sumnja da ga je u bekstvu pomogao saučesnik, koji ga je čekao u obližnjoj ulici.

U trenutku kada je Milan Šuša krenuo nazad prema svom automobilu, suočio se direktno sa napadačem koji je bio maskiran hirurškom maskom i sunčanim naočarima, držeći pištolj uperen u njega. Osumnjičeni je bio obučen u farmerke, bele patike i nosio je široku braon jaknu, prosečne građe i visine oko 180 centimetara. Pretpostavlja se da je ubica, znajući za prisustvo nadzornih kamera kod Šušine kuće, odlučio da se maskira. Šuša nije imao vremena za bilo kakvu reakciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading