DA LI STE OVAKVU TETOVAŽU IKADA VIDELI? Fan Desingerice se istetovirao u njegovu čast, a ono što se desilo kasnije je SVE ŠOKIRALO!

Autor:

Zabava

20.02.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Desingerica objavio šok fotografiju!

DA LI STE OVAKVU TETOVAŽU IKADA VIDELI? Fan Desingerice se istetovirao u njegovu čast, a ono što se desilo kasnije je SVE ŠOKIRALO!

Foto: e-stock

Desingerica

Reper Dragomir Despić poznatiji kao Desingerica nedavno je bio prijatno iznenađen kada je jedan od njegovih fanova odlučio da istetovira stihove njegove pesme na svom telu. Još više od same tetovaže, Desingerica je bio impresioniran ilustracijom teksta koja je bila povezana sa temom opojnih supstanci.

Desingerica je odlučio da podeli ovu gestu ljubavi i podrške sa svojim pratiocima na Instagramu. U svojoj Instagram priči, reper je objavio fotografiju tetovaže i istakao koliko je dirnut gestom svog vernog fan-a. U opisu fotografije, izrazio je zahvalnost i oduševljenje, ističući koliko je važno imati podršku svojih fanova.

Foto: Instagram.com

Fan Desingerice uradio tetovažu njegove pesme

 


Iako je tetovaža bila povezana sa temom opojnih supstanci, Desingerica je iskoristio ovu priliku da pošalje snažnu poruku o zdravim životnim izborima. U svom Instagram storiju, reper je naglasio važnost odgovornog ponašanja i donošenja ispravnih odluka, ističući da umetnost može biti inspiracija, ali da je krajnji izbor uvek na pojedincu.

Njegovi fanovi su brzo reagovali na objavu, iskazujući svoju podršku i divljenje prema gestu tetoviranja stihova. Mnogi su istakli kako reperova muzika ima snažan uticaj na njihov život i kako su srećni što mogu da ga podrže na ovaj način.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Desingerica u Amig show

 


Ova gesta nije samo lično značajna za Desingericu i njegovog obožavaoca, već je i pokazatelj uticaja koji reper ima na muzičku scenu i živote svojih fanova. Tetovaža sa stihovima pesme i ilustracijom koja se bavi temom opojnih supstanci, postala je simbol ljubavi prema muzici i podrške umetniku koji svojom muzikom dotiče srca svoje publike.

Desingerica je zahvalan fanovima na podršci i nastavlja da stvara muziku koja dira ljude širom sveta. Ova tetovaža će zauvek ostati kao simbol veze između umetnika i publike, podsećajući nas na snagu muzike da poveže ljude i inspiriše ih da donose pozitivne životne odluke.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading