HELENA TOPALOVIĆ HITNO NAPUSTILA SRBIJU SA BEBOM: Otkrivena tačna lokacija, uhvaćena gde se nalazi!

Autor:

Zabava

20.02.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Helena Topalović donela je odluku da napusti Srbiju!

HELENA TOPALOVIĆ HITNO NAPUSTILA SRBIJU SA BEBOM: Otkrivena tačna lokacija, uhvaćena gde se nalazi!

Foto: Instagram.com

Helena Topalović, poznata influenserka i ćerka našeg folkera Milana Topalovića Topalka, nedavno je otputovala u Australiju sa svojom naslednicom, devojčicom Dominikom. Njih je u Sidneju sačekao Helenin suprug Dragan Aleksić, koji tamo vodi svoj biznis i poseduje vilu.

Foto: Instagram.com

Helena Topalović Instagram

 


Tokom leta, Helena je zabeležila preslatke kadrove sa svojom ćerkicom i podelila ih na društvenim mrežama. Fotografije prikazuju majku i ćerku kako uživaju tokom putovanja, pružajući uvid u njihov blizak odnos.

Po dolasku u Sidnej, Helena je podelila fotografiju porodičnog jutra u njihovoj kući, ističući kako ne može biti bolje. Takođe, otkrila je da je naslednica bila budna usred noći, prilagođavajući se vremenskoj razlici i "ubijajući tatu svojim džet-legom".

 


Pevačica je takođe podelila snimak enterijera njihove kuće u Sidneju, pružajući uvid u njihov novi dom. Takođe je pokazala i okolinu u kojoj sada žive, otkrivajući delić svog života u Australiji.

Ovaj put u Australiju za Heleni je očigledno pravi odmor i prilika za porodično uživanje, a njeni postovi na društvenim mrežama pružaju fanovima uvid u njihovu novu avanturu antipodima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading