ŠOK PREOKRET! Keba menja Anu Bekutu u ŽIRIJU, Popović doneo ZVANIČNU ODLUKU!

Autor:

Zabava

19.02.2024

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Kojić Keba priznao zbog čega je zamenio Anu Bekutu u ,,Zvezdama Granda"!

ŠOK PREOKRET! Keba menja Anu Bekutu u ŽIRIJU, Popović doneo ZVANIČNU ODLUKU!

Foto: ATA Images

Poznati pevač Dragan Kojić Keba danas je stigao na prvo snimanje popularnog pevačkog šoua "Zvezde Granda". Saša Popović je saopštio da Ana Bekuta iz opravdanih razloga neće moći da prisustvuje snimanjima, te je odlučio da na njeno mesto pozove Kebu. Pevač se sa zadovoljstvom odazvao pozivu i otkrio kako se snalazi u ulozi mentora.

Keba je istakao da je dobio poziv da zameni svoju dragu koleginicu Anu Bekutu, sa kojom je kompatibilan u muzičkim temama. Iako je imao vrlo kratak vremenski period za pripremu, uspeo je da vežba sa Aninim kandidatima i iznenađen je kako su mladi takmičari brzo usvojili emociju i znanje koje im je preneo.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Dragan Kojić Keba

 

Moja draga koleginica Ana Bekuta neko vreme neće biti tu. Nas dvoje smo kompatibilni u muzičkim temama, pa je predlog bio da je ja zamenim. Vežbao sam i sa Aninim kandidatima, koliiko sam uspeo da stignem za ovih petnaestak dana. Imam favorita, ali ne bih da izdvajam nikoga. Na probama sam stvarno prijatno bio iznenađen. Mislim da sam za kratko vreme uspeo da im prenesem emociju i znanje onoliko koliko je to potrebno. Svi su mladi, od 19 go 25 godina - rekao je on za Informer i otkrio kako je reagovao kada je dobio Sašin poziv:

Foto: ATA Images

Ana Bekuta

Nisam bio toliko iznenađen. Otkad postoji takmičenje uvek sam se odazivao pozivu. Rekao mi je "Možeš li", ja sam rekao da mogu, sve u svemu saradnja će biti dobra. Znam sve članove žirija, e sad, ukusi su različiti, ne bih o tome, ali valjda ću se snaći - rekao je on i odgovorio na pitanje kako će se snaći sa "lutajoćom kamerom" i ono što bi ona mogla da uhvati:

- Sigurno neću biti Alisa u zemlji čuda, uspeću da se snađem. Nijedan momenat mi neće biti iznenađenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading