O SNIMKU ANE BEKUTE SVI PRIČAJU: Pevačica priznala veliku TAJNU "NISAM MOGLA DA ODOLIM"

Autor:

Zabava

03.02.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Bekuta zapevala na ulicama Londona!

O SNIMKU ANE BEKUTE SVI PRIČAJU: Pevačica priznala veliku TAJNU "NISAM MOGLA DA ODOLIM"

Foto: Ata images

Pevačica narodne muzike, Ana Bekuta, nedavno je izazvala veliku pažnju svojih fanova kada je otputovala u London i tamo odlučila da zapeva na ulici. Snimak koji je podelila na društvenim mrežama prikazuje Anu kako izvodi pesmu u centru grada, okružena velikim brojem ljudi koji su je pažljivo slušali i snimali.

Ana je podelila svoje impresije sa ovog neobičnog nastupa, izrazivši oduševljenje reakcijama prolaznika. "Nisam mogla da odolim. Atrakcija na ulicama Londona, pa kad već imam kralja zašto da ga i ne otpevam?! Bio si moj kralj, London 2024", napisala je Bekuta uz snimak koji je izazvao brojne pozitivne komentare.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 


Ovaj neplanirani nastup definitivno je bio nešto što je iznenadilo mnoge, ali istovremeno i obradovalo fanove koji su imali priliku da čuju Anu u jednom potpuno drugačijem okruženju.

Ana Bekuta je još jednom pokazala svoju spontanost i ljubav prema muzici, ostavljajući utisak kako na fanove, tako i na slučajne prolaznike na ulicama Londona.

 

 

Podsetimo, pre više od dve godine preminuo je emotivni partner folk zvezde Ane Bekute, Milutin Mrkonjić čiju smrt pevačica i dalje ne može da preboli. Iako maltene redovno izbegava da priča previše o boli koju oseća zbog gubitka, ona se raduje se svakom trenutku sa članovima svoje porodice i voljenim ljudima.

Foto: Instagram printscreen

Ana Bekuta na Mrkinom grobu

 

Pevačica je sada posetila grobno mesto Mrkonjića, pa je na svom Instagram profilu objavila fotografiju venca koji je ostavila na grob, a kasnije i objavu u kojoj je navela koliko joj nedostaje.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading