IMALA AFERU SA OŽENJENIM MUŠKARCEM, NJEGOVA SUPRUGA IH UHVATILA NA DELU! Naša pevačica doživela transfer blama, ovo krije kao zmija noge!

Autor:

Zabava

04.02.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica je otkrila neprijatno iskustvo sa oženjenim muškarcem na sajtu za odrasle.

IMALA AFERU SA OŽENJENIM MUŠKARCEM, NJEGOVA SUPRUGA IH UHVATILA NA DELU! Naša pevačica doživela transfer blama, ovo krije kao zmija noge!

Foto: Instagram.com

Tamara Radmilović, bivša učesnica "Zvezda Granda", nedavno je otkrila da zarađuje od svog profila na sajtu za odrasle.

Tamara ističe da se susreće sa raznovrsnim profilima muškaraca na sajtu. Podjednako komunicira sa oženjenim i zauzetim muškarcima, kao i sa onima koji su slobodni duže vreme jer ih to čini srećnim. Takođe, ima i onih koji su razočarani u ljubav i dugo su sami, a čak i onih koji su nedavno raskinuli vezu. Zanimljivo je da su neki muškarci čak deset godina pisali Tamarinoj Instagram profilu, a tek sada su dobili odgovore i osećaju se presrećno zbog toga.

Republika

Foto: Instagram.com

Tamara Radmilović

Pevačica otkriva da neki muškarci žele da komuniciraju sa njom kao da je njihova devojka, a neki je doživljavaju čak i kao virtuelnu drugaricu. U tom procesu, neki od njih se otvaraju i poveravaju joj svoje privatne probleme, pa se često oseća kao da obavlja ulogu psihijatra.

Iako su oženjeni muškarci, prema Tamarinim rečima, često ne pominju svoj bračni status i često započinju dublje komunikacije sa pričama o njihovom odnosu. Ona ističe da je imala situaciju gde je supruga jednog muškarca reagovala na njihovu komunikaciju i zabranila mu da posećuje Tamarin profil. Takođe, otkriva da se i parovi javljaju sa različitim željama, ali ona nije zainteresovana za takve stvari.

- Bila je jedna situacija da je žena provalila muža da posećuje moj profil, pa mi je napisala poruku da njen muž više neće posećivati moj profil i da slobodno mogu da se kucam sa nekim drugim. Ali ima i parova koji mi pišu i koji bi svašta, ali ja nisam zainteresovana za takve stvari - otkrila je pevačica na kraju razgovora za Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading