ISPLIVALI NOVI ŠOK SNIMCI KONZUMIRANJA NARKOTIKA! Nakon smene zamenice predsednika opštine Leposavić, na novom videu OPŠTINARI I POLICAJAC! SKANDAL (FOTO,VIDEO)

Autor:

Vesti

04.02.2024

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Miletić je u početku odbacila optužbe, tvrdeći da su izmišljene i da su proistekle iz političkih razloga, optužujući Srpsku listu za podmetanje.

ISPLIVALI NOVI ŠOK SNIMCI KONZUMIRANJA NARKOTIKA! Nakon smene zamenice predsednika opštine Leposavić, na novom videu OPŠTINARI I POLICAJAC! SKANDAL (FOTO,VIDEO)

Foto: NACIONAL / SCREENSHOT

Foto:  

Poslednjih dana opština Leposavić na Kosovu bila je u centru pažnje zbog skandala koji je potresao lokalnu vlast, piše Blic

Republika

 

Naime, video snimci su se pojavili u kosovskim medijima, prikazujući smenjenu zamenicu predsednika opštine, Draganu Miletić, kako konzumira narkotike, a potom su objavljeni i snimci na kojima se navodno vidi nekoliko muškaraca, među kojima su opštinski službenici i jedan policajac, kako takođe konzumiraju drogu.

 

 


Optužbe i odbacivanje tvrdnji

 

 


Dragana Miletić je u početku odbacila optužbe, tvrdeći da su izmišljene i da su proistekle iz političkih razloga, optužujući Srpsku listu za podmetanje. Međutim, nakon utvrđivanja autentičnosti snimka, Miletić je smenjena sa funkcije, a predsednik opštine Leposavić, Ljuljzim Hetemi, preuzeo je odgovornost za ovaj korak.

- To je laž. To izmišljaju iz Srpske liste, da bi ugrozili moje ime i položaj u opštini Leposavić. Od početka mog mandata pojavljuju se razne priče, samo da me unište. Zapalili su mi i auto. Neverovatno je koliki pritisak vrše na mene, ali boriću se do kraja - rekla je Miletić za Nacionale.

Nakon smene, Miletić se obratila medijima i tužilaštvu navodeći da je bila primorana da konzumira drogu pod pretnjom, tvrdeći čak i da su joj pretili bombardovanjem kuće.

Snimak i suspenzija policajca

Republika

Foto: NACIONAL / SCREENSHOT

 


Pored Miletićeve, u medijima su se pojavili i snimci na kojima se navodno vidi nekoliko muškaraca, među kojima su opštinski službenici i policajac, kako konzumiraju narkotike.

Nakon toga, Policijski inspektorat Kosova (PIK) izdao je preporuku za suspenziju jednog policajca iz Leposavića zbog sumnje da je konzumirao drogu, pokrenuvši istragu o ovom slučaju.

Foto: NACIONAL / SCREENSHOT

 

 

"PIK je na osnovu ovlašćenja Osnovnog tužilaštva u Mitrovici, već obavio razgovor sa policijskim službenikom Policijske stanice u Leposaviću zbog sumnje da je izvršio krivično delo ‘neovlašćeno držanje opojnih droga, psihotropnih ili sličnih supstanci'", poručuju iz PIK-a.

Istraga je pokrenuta i zbog sumnje da su opštinski službenici konzumirali narkotike u prostorijama opštine, a iz PIK-a poručuju da će nastaviti sa istražnim radnjama kako bi potpuno rasvetlili ovaj slučaj.



Ovaj skandal izazvao je veliku pažnju javnosti i postao predmet rasprave ne samo u lokalnim medijima već i šire. Istraga koja je pokrenuta dodatno će rasvetliti sve okolnosti ovog slučaja i pružiti odgovore na mnoga pitanja koja su se javila u vezi sa ovim događajem.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading