"PLAKATE NIJE LEPIO NAROD VEĆ RADOICA RADOMIROVIĆ"! Novi gaf Šolakovih medija i nova sramota poslušnika Aljbina Kurtija!

Autor:

Vesti

03.02.2024

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imajući vidu u čenjenicu da je odbačen i prokazan od srpskog naroda i da niko ne podržava ono što on radi, a još manje misli kao on, Radoica Radomirović je morao sam, da lepi postere po Leposaviću, i to kao zamenik ministra u Kurtijevoj Vladi i laže kako su to učinili građani ove opštine, navodi Srpska lista.

"PLAKATE NIJE LEPIO NAROD VEĆ RADOICA RADOMIROVIĆ"! Novi gaf Šolakovih medija i nova sramota poslušnika Aljbina Kurtija!

Foto: Printscreen/Printscreen

Srpska lista oglasila se saopštenjem nakon što je u javnost dospeo snimak Radoice Radomirovića dok lepi plakate.

- U želji da skrene pažnju javnosti sa afere gde se na video snimcima vidi kako njegovi saradnici konzumiraju supstance, za koje se sumnja da je kokain, u prostorijama opštine Leposavić u toku radnog vremena, Radoica Radomirović, poslušnik Aljbina Kurtija, danas je organizovao lepljenje plakata sa pogrdnim i lažnim sadržajem u opštini Leposavić. 

- Imajući vidu u čenjenicu da je odbačen i prokazan od srpskog naroda i da niko ne podržava ono što on radi, a još manje misli kao on,  Radoica Radomirović je morao sam, da lepi postere po Leposaviću, i to kao zamenik ministra u Kurtijevoj Vladi i laže kako su to učinili građani ove opštine.

- Sramno je što su Šolakovi i neki lokalni mediji bez provere potrčali da objave ove gnusne laži, zanemarujući osnovna pravila novinarstva i obavezu da izveštavaju javnost na istinit način. Ove plakate nije lepio narod, već Radoica Radomirović, i nije ih lepio po čitavom severu već krijući se pod maskama u par ulica u opštini Leposavić. 

- Imajući u vidu izjave očevidaca i video snimke koji se pojavljuju u javnosti, na kojima se vidi Radoica Radomirović koji lepi postere sa lažima i uvredama na račun najjače, parlamentarne stranke srpskog naroda Srpske liste, pozivamo policiju da reaguje i procesuira Kurtijevog poslušnika Radoicu Radomirovića. Ma koliko da im je drag, morao bi da da odgovore zbog laži i uvreda koje je štampao i lepio.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (29)

Loading
Ena

03.02.2024 17:39

Oni koji sarađuju sa Kurtijem i lepe plakate protiv Srba su odavno prestali da budu Srbi.

Ena

03.02.2024 17:40

Srbi koji napadaju Srbe na KiM i sarađuju sa Kurtijem su prodane duše.

Sanja

03.02.2024 17:43

Kurti je nauimio samo da izazove sukove, ali mi na provokacije necemo pasti.

Sasa

03.02.2024 17:43

Radoica Radomirović verni sluga svog gazde Kurtija radi sve što mu on kaže pa tako i lepo plakate po Leposaviću