SJAJNA FOTKA IZ ARENE! Predsednici Zvezde i Barselone RAZMENILI dresove! Čović i Kulebas se SRELI posle meča!

Autor:

Sport

03.02.2024

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli poraženi od Katalonaca.

SJAJNA FOTKA IZ ARENE! Predsednici Zvezde i Barselone RAZMENILI dresove! Čović i Kulebas se SRELI posle meča!

Foto: Printscreen/Twitter

Košarkaši Crvene zvezde pretrpeli su očekivani poraz od Barselone na svom terenu u okviru 25. kola Evrolige - 85:76, čime su samo dodatno zakomplikovali svoje izglede za plasman u narednu fazu najelitnijeg klupskog takmičenja.

Možda izgleda da je plej-in nemoguća misija za četu Janisa Sferopulosa, međutim, teško je tvrditi da je bilo šta završeno kada je plasman u doigravanje u pitanju.

Nije Zvezda bila konkurentan rival u ovom meču, jednostavno, Barselona je bila dosta bolja i u napadu i u odbrani, a dosta toga je bilo na njihovoj strani te stoga crveno-beli i nisu mogli da odgovore na sve što se videlo od strane ekipe iz Blaugrane.

 

 

Od samog početka je Barselona vodila u utakmici, vodili su Katalonci glavnu reč i došli su do izuzetno zaslužene pobede, dok je posle samog meča viđena i jedna lepa slika.

Posle meča su se u prostorijama Arene pronašli i predsednici ova dva kluba, Nebojša Čović iz Crvene zvezde, te Đozep Kulebas iz Barselone, koji su i razmenili dresove.

Sve to je ovekovečeno fotografijom koja je osvanula na profilima Barselone i Crvene zvezde.

Srpski šampion u 26. kolu ponovo igra pred delijama, a protivnik je Žalgiris. Litvanski tim je u prethodnoj rundi deklasirao grčki Panatinaikos rezultatom 80:68, dok je najbolji igrač tog susreta Kinan Evans proglašen za MVP ovog kola.

Crveno-beli su trenutno na 12. poziciji Evrolige sa bilansom od 10 pobeda i 15 poraza, dok se Barselona učvrstila na drugom mestu sa 17 trijumfa i samo osam neuspeha.

Naredni rival Zvezde, Žalgiris je na skoru kao Beograđani (10-15) i dele 14. poziciju, sa još pet klubova koji imaju identičan bilans.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading