PEVAČICA SMRŠALA 50 KILOGRAMA POMOĆU OVOG REŽIMA: Prvih dana je PRETEŠKO, ali TOPI salo kao ništa do sada!

Autor: M.O.

Lifestyle

04.02.2024

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je ženama zadala domaći zadatak!

PEVAČICA SMRŠALA 50 KILOGRAMA POMOĆU OVOG REŽIMA: Prvih dana je PRETEŠKO, ali TOPI salo kao ništa do sada!

Foto: instagram.com/radojicic_aleksandar

Martina Vrbos, poznata pevačica iz Hrvatske, seća se teških početaka svoje borbe protiv viška kilograma nakon trudnoće.

Nakon što je dobila sina Kostu, Martina je došla do 120kg i osećala se tromo i nezadovoljno svojim izgledom. Odlučila je da preduzme nešto po tom pitanju i krene u borbu protiv viška kilograma.

 

 

Preseljenje u Beograd i borba sa viškom kilograma

Nakon upoznavanja sa Srbina Bogoljubom Vidakovićem, Martina je odlučila da napusti rodni grad i preseli se u Beograd, gde sada već deset godina živi sa svojom porodicom.

Tokom trudnoće, zbog ograničenja u ishrani, Martina je nakon porođaja krenula da se prejedala nezdravom hranom, što je dovelo do naglog povećanja telesne težine. Borba protiv viška kilograma uz autofagiju Martina je odlučila da isproba režim ishrane zasnovan na autofagiji, gde jede šest sati u danu, a 18 sati ne unosi hranu.

 

 

- Čula sam za autofagiju od prijatelja, koji je na tom režimu dosta smršao, a jeo je sve što je želeo. Odlučila sam i ja da probam. Svaki dan jedem šta hoću po šest sati, a 18 sati ne jedem. Prestanem da jedem u 16 časova, a počnem ujutru u 10 - objasnila je Martina.

Iako je prvih nekoliko dana bilo teško, Martina tvrdi da se sada oseća odlično i ima mnogo više energije. Iako još uvek želi da izgubi koji kilogram, mnogi primećuju da joj je linija lepša nego ikad.

 Martina Vrbos, koja se trenutno sprema da se takmiči na Pesmi za Evroviziju, ističe da umetnici nemaju granice kada je reč o nacionalnosti ili državljanstvu. Ona ističe da umetnici ne poznaju boju kože i da je muzika jedina religija kojoj se ona kao umetnica predaje. Martina ističe da je umetnost ta koja treba da bude u fokusu, a ne njeno poreklo ili nacionalnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading