PEVAČICA PROGOVORILA O BORBI S NEIZLEČIVOM BOLEŠĆU! Snimljen dokumentarac o slavnoj Selin Dion!

Autor:

Zabava

01.02.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Odlučila sam da dokumentujem ovaj deo života, da pokušam da podignem svest o ovom malo poznatom stanju i pomognem drugima koji dele ovu dijagnozu sa mnom", istakla je pevačica.

PEVAČICA PROGOVORILA O BORBI S NEIZLEČIVOM BOLEŠĆU! Snimljen dokumentarac o slavnoj Selin Dion!

Foto: Youtube.com/Good Morning Britain

Slavna pevačica Selin Dion jedna je od milion ljudi na planeti koji boluju od teškog autoimunog poremećaja. Vest o dijagnozi vlasnice anđeoskog glasa potresla je njene obožavaoce širom sveta, a Selin je odlučila da još jednom progovori o svemu tome u predstojećem dokumentarcu snimljenom o njenom životu i borbi s teškom bolešću. 

Selin je na Instagramu objavila da će uskoro biti objavljen dokumentarac o njenom životu i karijeri, čiju režiju potpsije rediteljka Ajrin Tejlor nominovana za Oskara. Datum premijere i dalje nije poznat.

Ovih poslednjih nekoliko godina bile su veliki izazov za mene, putovanje od otkrivanja svog stanja do učenja kako da živim sa njim i upravljam njime, ali ne da dozvolim da me to definiše. Kako se put ka nastavku moje izvođačke karijere nastavlja, shvatila sam koliko mi je nedostajalo to što nisam mogla da vidim svoje fanove - započela je zvezda emotivno izlaganje, pa dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

- Tokom ovog odsustva, odlučila sam da želim da dokumentujem ovaj deo života, da pokušam da podignem svest o ovom malo poznatom stanju, da pomognem drugima koji dele ovu dijagnozu sa mnom.

Sindrom ukočene osobe (SPS), redak autoimuni poremećaj kretanja koji utiče na centralni nervni sistem (mozak i kičmenu moždinu), dijagnostikovan je slavnoj Selin Dion (55) u decembru 2022. godine, što je pevačica sama otkrila u javnom obraćanju svojim obožavaocima. Kod ove bolesti obično prvo stradaju mišići trupa i stomaka, a na kraju ukočenost ostaje konstantna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading