NAVODI NA GREH: Džej Lo se uhvatila za MEĐUNOŽJE, pa VATRENIM plesom muškarcima POMUTILA RAZUM! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Zabava

31.01.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novom spotu Dženifer Lopez ponosno pokazala čime raspolaže!

NAVODI NA GREH: Džej Lo se uhvatila za MEĐUNOŽJE, pa VATRENIM plesom muškarcima POMUTILA RAZUM! (FOTO, VIDEO)

Foto: youtube.com/Jennifer Lopez

Pevačica Dženifer Lopez objavila je spot za svoju novu pesmu "Can't Get Enough", koju je posvetila suprugu, glumcu Benu Afleku. Za svog voljenog snimila je vrele kadrove i ponosno pokazala čime raspolaže.

Uz stihove: "Ne želim da te delim ni sa kim. Ti si uvek onaj koji mi je bio potreban. Ne moram da čuvam tajnu, ali ću ti dozvoliti da me zadržiš za sebe“, Džej Lo je zamešala i podigla temperaturu na maksimum.

Zvezda svetske pop scene i ponosna majka dvoje dece, pokazala je brutalne trbušnjake u 55. godini, a kadrovi dok se mazi na krevetu i dodiruje mežunožje ostavlja bez teksta.

Zbog scene u se kojoj u bikiniju i štiklama spušta se niz konopac muškarcima su popadale vilice. Mokra u minijaturnom bikiniju navodi na greh!

Dženifer sve vreme u spotu pleše u izazovnim izdanjima, te je pažnju skrenula i svojim odličnim izgledom i plesnim pokretima.

Pevačica je dobila mnogobrojne pohvale za svoj novi spot i numeru koju je objavila, ali i za svoj izgled, te su joj mnogi muškarci poručivali da zavide Benu.

 

 

I dok niže uspehe u muzičkoj industriji, Džej Lo ne cvetaju ruže na polju glumačke karijere. Naime, ona se nedavno našla na neslavnoj listi kandidata za Zlatnu malinu u kategoriji za najgoru glumicu, a na ovom spisku našla se zbog uloge u filmu "Majka". Pored nje, ove godine na listi nominovanih za Zlatnu malinu našle su se i Ana de Armas, Salma Hajek, Dženife, Helen Miren i Megan Foks.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading