ISCURELA FOTKA ZBOG KOJE TVRDE DA JE OVA ŽENA PREVARA VEKA! Pevačica bez FOTOŠOPA, sve je potpuna laž?! (FOTO)

Autor:

Lifestyle

12.08.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova fotografija pokazuje kako zaista izgleda Dženifer Lopez bez fotošopa.

ISCURELA FOTKA ZBOG KOJE TVRDE DA JE OVA ŽENA PREVARA VEKA! Pevačica bez FOTOŠOPA, sve je potpuna laž?! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Dženifer Lopez

Dženifer Lopez važi za jednu od najnegovanijih i zgodnijih žena današnjice. Ima blistavu karijeru, telo koje mnoge žene žele, a za kojim muškarci žude. Trenutno odmara na Amalfa obali, u letovalištu u Italiji. Objavila je fotografiju sa odmora i još jednom pokazala zgodno telo u minijaturnom, belom bikiniju.

Foto: Instagram.com

Dženifer Lopez rođendanska fotografija

Nosila je naočare i šešir, a blistav osmeh je jedno od prvih stvari koje primetite na fotografiji. Nosi i nakit, te izgleda kao da se slika za neki časopis.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Nakon toga, pojavile su se i paparaco fotografije. Iako važi za ženu kojoj godine ne mogu ništa, fotografije pokazuju da ni ona nema apsolutno savršeno telo kao što prikazuje, a nije ni realno biti potpuno kao nacrtan. Brzo su zavšile na društvenim mrežama, a publika je rekla svoje:

"Njeno telo ne pokazuje da provodi tolike sate u teretani", "Ona zaista nije ništa posebno bez svih tih glam timova i filtera", "Neke fotografije najbolje je ne podeliti (i zbog nje same i zbog publike)", "Ma, ima li ona to palačinke umesto zadnjice", "Ne izgleda baš kao na fotošopiranim slikama na Instagramu", "Mnogo bolje izgleda sa odećom na sebi", "Vreme je da se pokrije, mnogo bolje izgleda u haljinama... Starenje je došlo na red", "Ovo je njeno pravo telo sa 54 godine. I dalje izgleda dobro, ali zašto jednostavno nije iskrena i ne pokaže svima kako stvarno izgleda", samo su neki od komentara, prenosi "Espreso".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading