ŽIVELI KAO SAV NORMALAN SVET, PA SU SE OBOGATILI: Ovako danas izgledaju kuće poznatih - PALME, BAZENI I SAM LUKSUZ (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

29.07.2023

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako izgledaju domovi najvećih svetskih zvezda!

ŽIVELI KAO SAV NORMALAN SVET, PA SU SE OBOGATILI: Ovako danas izgledaju kuće poznatih - PALME, BAZENI I SAM LUKSUZ (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen, Instagram/ jlo, Youtube.com/Justin Bieber

Da li uvek poznate ličnosti žive svoje snove? Uglavnom da. Neki su se toliko trudili i radili na sebi da bi danas imali sve što žele. Kako je trud bio ogroman, isto važi i za rezultate istog. Kada kažete Dženifer Lopez nema osobe koja neće znati o kome se radi. Dok kada je reč o Džastinu Biberu on je osvojio srca devojčica još kao tinejdžer dok je u tim bezbrižnim danima bio u vezi sa planetarno popularnom pevačicom Selenom Gomez.

Kanje Vest

Kanje Vest takođe ne zaostaje. Javnost je zainteresovao kao reper, a potom i suprug starlete Kim Kardašijan. On je najbogatiji Afroamerikanac u istoriji SAD. Osnovao je brend Yeezy kome može zahvaliti više od polovine trenutnog bogatstva koje poseduje.

Foto: Youtube.com printscreen

Kanje Vest u emisiji

Džastin Biber

Sa samo 25 godina Džastin Biber nalazi se na vrhu omiljenih pevača u Americi. On je prvi muzičar sa 50 miliona sabskrajbera na Jutjubu. Njegovo bogatstvo procenjuje se na 265 miliona dolara. Sa Hejli Biber boravi u vili u Los Anđelesu koju plaća 75. 000 evra mesečno.

Dženifer Lopez

Časovi plesa doneli su joj novac i slavu. Kada je završila srednju školu želela je karijeru, ali ne i da uči zbog čega se sukobila sa majkom. Podršku majke nije imala zbog svojih snova koje je sada i ostvarila. Ipak ističe da joj je danas zbog svega zahvalna.

- Dogodilo se da me je odluka da izaberem svoj san koštala. Jedno vreme sam živela gotovo kao beskućnik. Spavala sam na kauču u plesnom studiju, ali trud se isplatio. U početku nije bilo lako, nisam imala puno novca, ali sam imala veru u sebe - rekla je jednom prilikom.

Foto: Instagram/ jlo

Dženifer na bazenu

Danas njeno bogatstvo procenjeno je na 400 miliona dolara.

Ako želite da vidite kako su nekad, a kako sad izgledaju domovi poznatih ličnosti, pogledajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading