NAJBOGATIJI PAR U INDIJI ŽIVI U NEBODERU I IMA 169 AUTOMOBILA: Decu vaspitavaju po strogim pravilima i trude se da ne izlaze iz svog DOMA (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

28.07.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbogatija žena u Indiji suprugu je kupila avion od 60 miliona evra, a tek da im vidite kuću.

NAJBOGATIJI PAR U INDIJI ŽIVI U NEBODERU I IMA 169 AUTOMOBILA: Decu vaspitavaju po strogim pravilima i trude se da ne izlaze iz svog DOMA (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Nita Ambani je najbogatija žena u Indiji. Udata je za Indijca Mukeša Ambanija. Bogatstvo se godinama samo širilo, ali ni ona nije  sedela skrštenih ruku. Vodila je nekoliko važnih projekata i laganim koracima pela se ka samom vrhu.

 

Ko je Nita Ambani?

Najstarije dete u porodici, diplomirala je trgovinu, a onda je nastavila karijeru kao učiteljica. Tada je upoznala Mukeša, najstarijeg sina indijskog biznismena  Dhirubhaija, venčali su se 1985. godine i imaju troje dece. Tokom godina osnovala je brojne organizacije, a trenutno je direktorka jedne firme. Dobila je mnogobrojne nagrade, a 2017. godina nagrađena je od Metropolitan muzeja umetnosti u Njujorku. Obožava da troši novac na luksuzne predmete, a čak je jednu "Hermes" torbu platila 350. 000 evra. Suprug joj je jednom poklonio mlazni avion koji vredi 60 miliona evra.

Foto: www.profimedia.rs

Neboder najbogatije porodice

Kako izgleda njihov dom?

Oni imaju čak 169 automobila, a da bi sve u domu bilo pravilno održavano zaposlili su 600 ljudi odnosno posluge koji brinu da sve blista. Kod njih su zaposlene konobarice, čistačice, fitnes instruktori... Poseduju neboder koji ima 27 spratova. U okviru prostora gde žive nalazi se banja, bioskop, teretana, balska sala, hram, doslovno da ne moraju da izlaze odatle.

Najbogatiji indijski par u braku je čak 37 godina, decu su im vaspitana po strogo određenim pravilima, a Nitu uglavnom možete videti u tradicionalnoj odeći. Iako poseduju ogromno bogatstvo, njihova majka je insistirala da deca budu vaspitana tako da izrastu u skromne osobe, a ona im je davala dobar primer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading