DEČAK JE STALNO BIO BOLESTAN, NI LEKARI NISU ZNALI KAKO DA POMOGNU: Onda su pregledali kamere u bolnici i videli strašnu istinu (VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

27.07.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godine je proveo u bolnici, a tek nakon što je preminuo doktori su saznali jezivu istinu.

DEČAK JE STALNO BIO BOLESTAN, NI LEKARI NISU ZNALI KAKO DA POMOGNU: Onda su pregledali kamere u bolnici i videli strašnu istinu (VIDEO)

Foto: Shutterstocck

Žena je provela dane u bolničkom krevetu

Lejsi Spirs, majka sada preminulog dečaka Gareta oduvek je volela decu, radila je kao dadilja, a potom i u vrtiću. Šonu Linč, nekadašnju drugaricu, upoznala je u vrtiću pre nekoliko godina.

- Kad sam prvi put upoznala Lejsi, bila je veoma sramežljiva - ali je bila jako dobra s decom. Dobrovoljno se javila da odvede moju decu, ako moram na posao i ne želim da ih vodim u vrtić...Volela je moju decu, a moja deca su obožavala nju - rekla je njena nekadašnja prijateljica.

Ali, godinama kasnije Šona je smatrala da se previše meša u život njene porodice i prestala je da provodi toliko vremena sa njom, a prijateljstvo sa Kristi slično je izgledalo. Brinula je o njenom sinu Kameronu, što je Kristi posebno značilo jer je bila samohrana majka. Ali poverenje se pretvorilo u strepnju jer je saznala da Lejsi Kristinu decu naziva svojom pred nepoznatim ljudima.

Lejsi je zatrudnela 2008. godine sa 20 godina, a otac dečaka bio je Kris Hil muškarac sa kojim je kratko bila u vezi. Ona je često objavljivala na društvenim mrežama kako njen sin ima zdravstvenih problema, isticala je da nisu mogli da ga nateraju da jede, teško je disao, imao infekcije uha...

Foto: Unsplash/ Jeremiah Lawrence

Dečak gleda kroz prozor

Jako mali imao je prvu operaciju želuca jer nije mogao da zadrži hranu. Kada mu se stanje prvi put značajno pogršalo i hitno je prebačen u dečiju bolnicu. Tada je utvrđeno da ima visok nivo natrijuma, stanje je stabilizovano i planirali su da ga pošalju kući, prenosi "cbs news".

 

Samo par sati kasnije dečak je preminuo, a osoblje bolnice bilo je uznemireno i iznenađeno.  Imao je ogromne, smrtonosne količine natrijuma u krvi i od toga je preminuo. Osoblje bolnice pregledalo je kamere i videlo da ga je majka Lejsi trovala morskom solju. Uhapšena je zbog čega je dobila kaznu 25 godina zatvora, a utvrđeno je da ima Minhauzenov sindrom. 

Značenje ovog sindroma je: psihopatološki poremećaj, gde osoba preuveličava bolest kako bi dobila pažnju okoline.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading