POTRESNE REČI UDOVICE MIŠE OGNJANOVIĆA: Oglasila se Sanja Papić na petogodišnjicu UBISTVA poznatog advokata!

Autor:

Zabava

28.07.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je održan petogodišnji pomen ubijenom advokatu

POTRESNE REČI UDOVICE MIŠE OGNJANOVIĆA: Oglasila se Sanja Papić na petogodišnjicu UBISTVA poznatog advokata!

Foto: ST/D. Kadić, ST/Nikola Mutić, Tanjug,

Bivša misica Sanja Papić oglasila se na petogodišnjicu smrti svog bivšeg supruga, advokata Dragoslava Miše Ognjanovića. Udovica poznatog advokata objavila je stori na društvenoj mreži Instagram, a preko crne pozadine stavila je reči "Pet godina". 

Ognjanović je pre tačno pet godina ubijen na kućnom pragu, a danas je na Novom groblju u Beogradu održan petogodišnji pomen.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Osim Papićeve, prisustvovao je Petar Ognjanović, Mišin sin iz prvog braka, kao i kolege advokati. Čitulju su potpisala Sanja, ćerkica i Petar. Oni su u tišini prisustvovali opelu koje je držao sveštenik.

- Petogodišnji pomen voljenom Dragoslavu Miši Ognjanoviću. Ljubav živi. Zauvek sa nama, zauvek u našem srcu - stoji u čitulji, prenosi "Kurir".

Republika

Foto: Tanjug

Miša Ognjanović

Podsetimo, Miša je oko 20 sati 28. jula 2018. godine ubijen ispred zgrade gde je živeo sa Sanjom i ćerkicom. Ćerkica tada nije imala ni godinu dana. Ispred zgrade na Novom Beogradu mu je napadač prišao s leđa, u trenutku kad je sa sinom Petrom krenuo ka ulazu zgrade iz automobila.

Pucano mu je u leđa, a kad je napadač video da je advokat i dalje živ, vratio se i ispalio još sedam hitaca u njega. Hitna pomoć je stigla na lice mesta i mogla samo da konstatuje smrt.

Republika

Foto: ST/D. Kadić

Sanja Papić

Do danas niko nije uhapšen zbog ubistva, a potraga je krenula iste večeri. Udovica redovno obilazi njegov grob.

- Supruga Sanja, redovno obilazi grob ubijenog supruga. Često satima sedi na klupi preko puta spomenika i gleda u njegovu fotografiju - istakao je izvor gorepomenutog medija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading