RADA MANOJLOVIĆ ZAMRZLA JAJNE ĆELIJE: Posetila kliniku u Pragu, želi da rodi Milanu Stankoviću dete?!

Autor:

Zabava

28.07.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši partneri sve više vremena provode zajedno,

RADA MANOJLOVIĆ ZAMRZLA JAJNE ĆELIJE: Posetila kliniku u Pragu, želi da rodi Milanu Stankoviću dete?!

Foto: instagram.com/milanstankovic, ST/A. Nalbantjan

Pre tri godine, u jeku korone i crnih vesti da trudnice masovno gube bebe i da se povećava neplodnost, popularna pevačica Rada Manojlović je priznala da ide u Prag da vidi kakva je procedura zamrzavanja jajnih ćelija. 

Iako je njena veza sa kolegom pevačem Harisom Berkovićem tada bila stabilna, haos zbog pandemije je i nju duboko uzdrmao, pa joj se ideja da obezbedi sebi mogućnost da postane majka i u kasnijim godinama veoma dopala.

Republika

Foto: instagram-Rada Manojlovic

Rada i Haris

- Rada je tada u budućnosti sebe videla pored Harisa, a zamrzavanje jajnih ćelija dalo bi joj slobodu da sama odluči kada je spremna da se posveti porodici i napravi pauzu u karijeri. Kako stvari stoje, možda se ona jednog dana odluči da sebi rodi dete, a da se ne uda - govori za "Svet" pevačica bliska Radi, pa dodaje:

- Ona sve više vremena provodi sa Milanom Stankovićem, a ako on ne završi u manastiru, ne bi me iznenadilo da odluče da imaju zajedničko dete. Njoj neće biti kasno jer ima zamrznute ćelije, a muškarac nije ograničen godinama života. Njih dvoje su ionako srodne duše, toliko godina su nerazdvojni, a sada ih je njegova vera dodatno zbližila i bukvalno su stalno u kontatu - završava pevačica za gorepomenuti list.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, Aleksandar Nalbantjan, E-stock

Rada i Milan

Rada je nedavno priznala da ni sa jednim partnerom nije bila spremna za dete.

- To je teško pitanje, pitanje za psihologa ili psihijatra, jer ja nemam taj osećaj. Nezavisno od osobe sa kojom sam. Ja sam to i Harisu pokušavala da objasnim, i drugima, ali oni svi misle da je do njih, u smislu sa mnom ne želiš dete... A ja, nekako... Osoba kojoj je potreban Ksanaks, koja ne može sama da reši taj neki verbalni problem, odnos sa ljudima, ne mislim da je spremna za dete i za vaspitanje deteta, ja koja bežim od svega - rekla je Rada za "Blic TV".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading