RADA MANOJLOVIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI: Devojčice je IZVREĐALE zbog izgleda, pevačica se HITNO OGLASILA! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.07.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica se obratila devojčicama koje su je izvređale na TikTok-u

RADA MANOJLOVIĆ ZAVRŠILA U BOLNICI: Devojčice je IZVREĐALE zbog izgleda, pevačica se HITNO OGLASILA! (FOTO)

Foto: printscreen/Kurir TV

Rada Manojlović

Pevačica Rada Manojlović okačila je na svom TikTok profilu video gde je bez šminke i priključena na infuziju i masku za kiseonik, a ovim povodom se obratila devojčicama koje je vređaju.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Rade Manojlović

- Ne bih uopšte obraćala pažnju verujte, ja sam sve ovo davno prevazišla, ovaj video je edukativnog karaktera i posvećen je devojčicama koje me vređaju i za koje sam (po njihovim komentarima na TikToku) shvatila da su pod velikim pritiskom da budu lepe. Nemojte niko da vas pritiska i opterećuje, život je jedan, oslobodite se svega što vam nameću i uživajte u životu - započela je Rada, pa dodala:

- Nisam bolesna "bolesna" da ne mogu da pevam, više umor i isrcpljenost, dakle vidimo se sutra u Sutomoru i nadelje u svim zakazanim gradovima, bez brige - dodala je ona, pa nastavila:

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Rade Manojlović

- Morate da volite sebe, ljudi, šta vam je, pod velikim ste priitskom lažnog sjaja, filtera, estetskih tretmana i svega, zaboravili ste kako izgleda poptuno prirodna osoba, bez veštačkih trepavica, obrva, urađenih usana. Nemam ništa protiv, ali čemu vređanje nekoga (mene), ko to sve nije uradio? Opustite se, majčinski i drugarski vam kažem, zbog vas, verujte mi, mnogo će vam biti kaške. Meni je i ovako dobro i sve vas volim - poručila je Manojlovićeva.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Rade Manojlović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Војо

06.07.2023 15:33

Колико просеравања, ове певаљке мисле да су дохватиле Бога за м..а. А празилук млатара уз дупета. Све елита до рлите, полупусмени и грозно некултурни!