MC STOJAN SMUVAO LEPU GLUMICU: Očarala vas je u seriji "Igra sudbine", pevač ODLEPIO za njom!

Autor:

Zabava

05.07.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica i pevač zaljubljeni do ušiju, već planiraju zajedničko putovanje!

MC STOJAN SMUVAO LEPU GLUMICU: Očarala vas je u seriji "Igra sudbine", pevač ODLEPIO za njom!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

MC Stojan

Lepa glumica Olja Lević krije svoj ljubavni život i uvek je isticala kako joj je posao na prvom mestu, kao i da nema vremena za emotivni život, ali se situacija promenila.

Mlada glumica, koja je stekla popularnost ulogom u seriji "igra sudbine", uplovila je u vezu sa Markom Stojkovićem, koji je poznatiji kao MC Stojan, saznaje "Kurir".

Republika

Foto: Instagram.com

Olja Lević

- Njih dvoje imaju lepu priču, ali ne žele da se eksponiraju i vode računa da ne upadaju u oči. Zaljubljeni su do ušiju i već se spremaju za letovanje. Bliski prijatelji znaju da su u vezi i podržavaju ih. Ja sam ih juče video zajedno u gradu. Marko je baš odlepio za njom, a ni ona nije imuna. Slatki su zajedno, nadamo se da će da potraje - kaže Oljin prijatelj za gorepomenuti medij i dodaje da su nedavno zajedno proslavili njen rođendan.

Republika

Foto: Instagram.com

Olja i MC Stojan

Glumica je nedavno i pričala da sada može da se zaljubi.

- Sad imam vremena da se zaljubim, ne znam da li ću, videćemo. I u poslu, kao i privatno, nikad ne pravim planove, volim da se sve dešava spontano, pa šta mi donese život. Verujem u tu energiju i neke dobre stvari koje mi se dešavaju, tako da se prepustim i uživam u trenucima. Muškaraca ima, nije da ne prilaze. Problem je što sam malo teža u odabiru. Mora mnogo toga da se poklopi da bi to bilo to - rekla je ona.

Republika

Foto: Instagram.com

Olja Lević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading