OŽILJCI SU POKAZATELJ REZOVA NA DUŠI: Ana Nikolić otvorila dušu o živim ranama na licu, progovorila o NARKOTICIMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.07.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se obratila svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram!

OŽILJCI SU POKAZATELJ REZOVA NA DUŠI: Ana Nikolić otvorila dušu o živim ranama na licu, progovorila o NARKOTICIMA! (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić, Privatna arhiva

Pevačica Ana Nikolić se oglasila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram i obratila osobama koje su navele da su narkotici krivi za njeno stanje i žive rane po licu. Podsetimo, pre nekoliko dana je u javnost procurio snimak gde pevačica pokazuje svoje ožiljke i moli za pomoć. 

- Ovo je sramota više, ja i droga... Stvarno nema smisla, ježim se od te reči. Neću da sarađujem sa ovakvim ljudima - rekla je Nikolićeva, pa se zahvalila svima koji su joj pružili podršku:

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Ane Nikolić

- Neizmerno hvala svima koji ste mi poslali toliko podrške. Ja nisam ni svesna ponekad koliko ima vas koji me volite. Znate da ja nisam baš pričljiva o privatnom životu, što ne znači da nisam prošla kroz oluje. Razne oluje, privatne. Ne prihvatam ulogu žrtve i kad jesam upravo to. Ja sam uvek bila pobednik! Ali umori se čovek i najjači padnu. Ne mislim da to što te ne ubije to te ojača. Ožiljci na licu su samo mali pokazatelj rezova na duši - napisala je u nastavku Ana. 

- Degutantno mi je i deplasirano da o temi "droga" uopšte bilo šta komentarišem. Prvo zato što to nikada nije bio moj stil života, ali poslednji put ću ponoviti, ja nikada nisam probala nijednu vrstu opijata, nikada. Ove lažne optužbe osim što me degradiraju kao ličnost, kao majku i kao ženu, rastužuju me. Ne volim nepravdu. I neću dozvoliti nikome i nikada da me stavlja i zloupotrebljava na tako, za mene lično, sramotan, lažan i nadasve primitivan način - napisala je Ana Nikolić. 

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Ane Nikolić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Svesna

05.07.2023 10:59

Rane su od botoksa, treba da se okrene prirodnim lekovima i vrati lepotu.