STRAVIČAN NOĆNI NAPAD NA MAKIJEVKU: Eksplozija je bila ZASTRAŠUJUĆA, Ukrajinci tvrde - uništena ruska jedinica, Rusi - gađani civili (VIDEO)

Autor:

Svet

05.07.2023

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajinska vojska saopštila je da je uništila formaciju ruskih snaga u Makijevki, u Donjeckoj oblasti koja je pod kontrolom Rusije.

STRAVIČAN NOĆNI NAPAD NA MAKIJEVKU: Eksplozija je bila ZASTRAŠUJUĆA, Ukrajinci tvrde - uništena ruska jedinica, Rusi - gađani civili (VIDEO)

Foto: Printscreen Twitter

Ruski zvaničnici, međutim, tvrde da je jedan civil poginuo, a 36 povređeno u napadima na Makijevku, javio je Rojters.

 

"Kao rezultat preciznog gađanja koje su izvele jedinice Odbrambenih snaga, još jedna formacija ruskih terorista u privremeno okupiranoj Makijevki prestao je da postoji“, navodi se u poruci na Telegramu kancelarije za stratešku komunikaciju ukrajinskih Oružanih snaga, prenosi Interfaks Ukrajina.

 

 

Lider samoproglašenje Donjecke Narodne Republike Denis Pušilin saopštio je da je kasno sinoć "neprijatelj izveo surove napade na stambena područja i bolnički kompleks" i da su među povređenima dvoipogodišnje i sedmogodišnje dete. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading