MILAN VODI RADU U MANASTIR DA ZATRUDNI! Pevačica očajnički želi da postane MAJKA, spas potražila u molitvi! ŠOK!

Autor: P. R.

Zabava

14.06.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Stanković posavetovao je Radu Manojlović da u manastiru kupi ulje Svetog Nektarija i da njime maže stomak uz molitvu kako bi se u bliskoj budućnosti ostvarila kao majka.

MILAN VODI RADU U MANASTIR DA ZATRUDNI! Pevačica očajnički želi da postane MAJKA, spas potražila u molitvi! ŠOK!

Foto: ST/Nikola Mutić, Aleksandar Nalbantjan, E-stock

Rada Manojlović rešila je konačno da se sada posveti i svom privatnom životu kako bi svom ocu Radetu ispunila najveću želju - da postane deda. 

Naime, kako se saznaje, Rada je pozvala Milana Stankovića i zamolila ga da joj pomogne, tačnije, da je odvede u manastir kako bi se pomolila i kako bi joj monasi očitali molitvu da nađe pravu ljubav i da rodi bebu.

- Rada je ostvarila dosta na poslovnom planu i treba joj mirna luka. Vreme je da bude i mama, proradio joj je instinkt i sada želi da se usmeri i na taj ljubavni život. Čula je od drugarice kako je ona našla ljubav svog života jer se često moila u manastiru. Rada je odmah nazvala Milana jer se on baš predao veri i ispričala mu da je da želi da side u neki manastir i da se pomoli kako bi joj krenulo u ljubavi - kaže izvor blizak pevačici, te dodaje:

Republika

Foto: Tanjug, Instagram

Milan Stanković manastir

- Milan joj je rekao da će joj rado pomoći. Posavetovao je da posti sredom i petkom i da će se zajedno otići u dva manastira gde će joj monasi čitati molitve. Takođe, posavetovao je da u manastiru kupi ulje Svetog Nektarija i da njime maže stomak uz molitvu kako bi se u bliskoj budućnosti ostvarila kao majka. Znam da će i Radina sestra Maja ići sa njima jer i ona nema sreće u ljubavi - ističe izvor za Star.

Republika

Foto: printscreen/Blic TV

Rada Manojlović

Iako pevačica otvoreno priča o svemu, ovoga puta nije želela da detaljiše o svojim planovima.

- Tačno je da se čujem sa Milanom, nas dvoje sada pričamo o ozbiljnim stvarima jer se on baš posvetio veri. Mada, možemo lako i na estadu da se prebacimo kada nam je do toga - priznala je Rada Manojlović.

Republika

Foto: instagram.com/milanstankovic, ST/A. Nalbantjan

Rada Manojlović i Milan Stanković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Djole

14.06.2023 17:38

Zar ne treba Haaaaris u dzamiju da je vodi?! Malo ste lobrkali lonce i poklopce. Ona nije Srpska snajka nego.... Zna se

Laki

17.06.2023 11:54

Otac Makarije mora da je "blagoslovi".