OVAKO IZGLEDA LUKSUZNO IMANJE NOVAKA I JELENE NA KOSMAJU: Kupili ga za 2,9 miliona evra od ove porodice i PRELEPO JE (FOTO GALERIJA)

Autor:

Lifestyle

04.07.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovako izgleda prelepa kuća Đokovića na Kosmaju!

OVAKO IZGLEDA LUKSUZNO IMANJE NOVAKA I JELENE NA KOSMAJU: Kupili ga za 2,9 miliona evra od ove porodice i PRELEPO JE (FOTO GALERIJA)

Foto: Tanjug/AP

Jelena i Novak Đoković

Teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena navodno su kupili luksuzno imanje od bivšeg bračnog para Elene i Jugoslava Karića koje košta čak 2, 9 miliona evra. Kako je pre izvesnog vremena, rekao izvor za "Republiku" tu bi porodica provodila vreme kada je u Srbiji.

- Mislim da će Novak i Jelena ovde živeti sa decom kada su u Srbiji. Razmišljaju i o tome da upravo ovde otvore teniski centar, a nije isključeno ni centar za meditaciju - rekao je davno izvor.

Kuća izgleda očaravajuće, ima bazen, a mediji su tada pisali da ima oko 400 kvadrata. U prostorijama dominira najviše kamen i drvo, a bivša vlasnica podelila je nekoliko fotografija na svom Instagram profilu i otkrila kako kuća izgleda unutra.

Da ova kuća oduzima dah, možete se i sami uverite. Prelepo mesto, mirno i odlično za odmor od gradske gužve u vlasništvu Đokovića.

Da podsetimo, pre nego što su se razveli Elena i Jugoslav, odlučili su da prodaju vilu, a kasnije su mediji preneli da je cifra 2, 9 miliona evra. Nikada nije pricizirano koja je tačno cifra u pitanju, jer osim te pre tačno tri godine govorilo se da je imanje prodato za četiri miliona evra, što nije potvrđeno.

Pogledajte fotografije u galeriji ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading