USKORO STIŽE U BEOGRAD! Francuz POSLAO PORUKU Partizanu i ODUŠEVIO navijače, crno-beli ekspresno ODGOVORILI!

Autor:

Sport

04.07.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće ovo zanimljiv susret.

USKORO STIŽE U BEOGRAD! Francuz POSLAO PORUKU Partizanu i ODUŠEVIO navijače, crno-beli ekspresno ODGOVORILI!

Foto: Starsport

Boris Dalo i Žofri Lovernj

Boris Dalo jedan je od stranih košarkaša koji nisu ostavili preterano dobar utisak na terenu dok su nosili dres Partizana, ali je i pored toga bio i ostao omiljen među navijačima.

Grobari obožavaju francuskog pleja koji će se posle dugog niza godina ponovo vratiti u Beograd - ovog puta kao igrač Asvela koji će biti jedan od rivala Partizana u predstojećoj sezoni Evrolige.

Dalo je potpisao ugovor sa ovim timom, te se pridružio Žofriju Lovernju, a odmah po dolasku u Asvel na društvenim mrežama poslao je poruku Partizanu.

- Jedva čekam u Beograd - napisao je Boris Dalo na Tviteru i označio je košarkaški klub Partizan.

Ubrzo je stigao i odgovor crno-belih.

- Ti znaš šta da očekuješ - istakli su iz Partizana uz crno i belo srce, kao i emotikon koji namiguje.

 

 

Nema sumnje da će navijači pozdraviti Daloa kada stigne u Beograd jer ih je on ovom porukom još jednom, po ko zna koji put, oduševio, te je svima u košarkaškom svetu jasno da će ovo biti zanimljiv susret.

Dalo je za beogradske crno-bele igrao od 2013. do 2015. godine, a potom bio član Antibe u Francuskoj i razvojnoj NBA ligi u ekipi Long Ajlenda koja je razvojni tim Bruklin Netsa.

Kasnije je bio član Panioniosa, Arisa, Strazbura, Le Portela i Šolea, za koji je prošle sezone u proseku beležio 9,8 poena po meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading