LESOR POKAJNIK! Francuz već DEBELO ZAŽALIO što je napustio Partizan!

Autor:

Sport

03.07.2023

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko trči pred rudu vuče kola, izreka je koja je poput groma pogodila i ljubimca grobara.

LESOR POKAJNIK! Francuz već DEBELO ZAŽALIO što je napustio Partizan!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Matijas Lesor

Partizan je u sezoni za nama ostvario veliki uspeh, te se vratio na tron AdmiralBet ABA lige posle deset godina pauze.

Savladala je četa Željka Obradovića Crvenu zvezdu Meridianbet u finalnoj seriji sa 3:2 i na taj način donela veliku radost navijačima. Da je bilo malo više sreće mogao je da se napravi i korak više u Evroligi, ali je Real uspeo da preokrene seriju, stigne minus od 2:0 u pobedama, ode na fajnal-for, a kasnije i osvoji titulu.

Republika

Foto: Starsport

Tim Partizana iz prošle sezone

 

Odlična sezona ulila je nadu grobarima da bi već u narednoj mogao da se napravi iskorak u elitnom evropskom takmičenju, ali je za tako nešto bilo potrebno da se zadrže okosnice tima. Ključni igrači poput Kevina Pantera i Zeka Ledeja bili su na meti brojnih evropskih klubova, Dante Egzum bio je blizu povratka u NBA ligu u kojoj je na kraju i završio, ali je Partizan, možda i neočekivano, prvi napustio Matijas Lesor.

Francuz je procenio da će se crno-beli "drim tim" rasformirati, te je brže, bolje otišao u Panatinaikos gde će igrati naredne sezone. Očekivao je da će Panter i Ledej napustiti klub, pa je potpisao ugovor sa velikanom iz Atine, te je razočarao armiju vernih navijača koji su ga gledali poput ikone. 

Republika

Foto: Starsport

Matijas Lesor

 

Pošto su prvo Kevin Panter, a zatim i Zek Ledej, ostali verni Partizanu, Matijas Lesor se gorko pokajao, te je na Instagram profilu okačio emotivnu poruku.

Jako sam srećan zbog svoje braće trenutno. Drago mi je da vidim da pobeđujete - napisao je Lesor, aludirajući na produžetak saradnje Ledeja i Pantera sa Partizanom.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/Mathias Lessort

Poruka Matijasa Lesora na Instagramu

 

Deluje da bi se Lesor sada vratio u Beograd, ali je potrčao pred rudu i sada nazad nema.

Partizan će i naredne sezone imati strašan tim, a Lesor će morati da igra protiv bivših saigrača. Kevin Panter je najavio napad na fajnal-for Evrolige rečima da "postoje neka nezavršena posla" iz prošle sezone, a sve ovo imalo je uticaj i na Zeka Ledeja koji je, pošto je produžio ugovor, istakao:

- Svakako da je Kevinova odluka imala određeni uticaj i na moju. Ipak, presudne su bile ambicije kluba. Glavni faktor je bila želja kluba da se napadne fajnal-for. Ono što je bitno je da sam ostao u Partizanu. Jedino što me zanima su prepreke na putu do postavljenog cilja i kako da ih pređemo. Hvala vam za svu podršku koju ste nam pružili. Idemo dalje, još jače.

Dakle, Matijas Lesor može da žali što je bio ishitren i prihvatio je ponudu Panatinaikosa pre nego što je sačekao da vidi šta će se desiti sa Partizanom. I jedno je sigurno, on će definitivno faliti Partizanu i navijačima, ali će grobari i crno-beli dres daleko više od toga faliti samom Matijasu Lesoru!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading