MOGU DA POBEDIM NOVAKA: Šokantna tvrdnja pred početak Vimbldona!

Autor:

Sport

03.07.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Motiv više za našeg asa u Londonu.

MOGU DA POBEDIM NOVAKA: Šokantna tvrdnja pred početak Vimbldona!

Foto: Tanjug/AP

Vimbldon, najprestižniji teniski turnir na svetu, počinje ovog ponedeljka u Londonu.

Branilac titule i svakako najveći favorit da podigne pehar je Novak Đoković, koji je već sedam puta bio šampion Vimbldona, a na ovom turniru će juriti svoj 24. grend slem pehar.

Ipak, i njegov sjajan učinak na Vimbldonu, na kom ne zna za poraz još od 2017. godinem ne smeta Janiku Sineru, koji je uveren da može da savlada srpskog tenisera.

- Mi mladi moramo da shvatimo kako da dođemo do 36 ili 37 godina i da imamo Noletovu fizičku formu. Veoma je zanimljivo videti koliko mu dobro ide. Osvajanje tolikog broja grend slemova, ali i drugih velikih turnira, je neverovatno. Morate biti fizički spremni jer on može da igra i pet sati dnevno. Drago mi je što je tu da od njega naučim nešto više.

Foto: Tanjug/AP

Janik Siner, italijanski teniser

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Siner dodaje da postoji nekoliko tenisera koji bi mogli da naude Novaku u Londonu.

- Po iskustvu i samopouzdanju, Nole je svakako favorit. Malo je onih koji mogu da ga pobede: ili oni koji zaista dobro serviraju, ali moraju to da urade 5 setova, ili oni koji uspevaju da variraju u igri kao Alkaraz, što on zna da radi veoma dobro. Ne mogu to da poreknem, mislim da sam i prošle godine pokazao da sam spreman. Pokazao sam da, ako pronađem svoju igru, mogu veoma dobro da prođem na travi. Mislim da nema mnogo igrača koji mogu da ga pobede, ali ja sam jedan od njih.

Za kraj, istakao je da je Karlos Alkaraz na jednom stepeniku više u odnosu na njega.

- Na prvi pogled bilo je malo čudno što nisam video Mareja na toj fotografiji. Sa moje tačke gledišta, teško je da se izrazim, osećam da mogu da budem jedan od najboljih na svetu, inače ne bih bio broj 8 na ATP-u. Mnogo se priča o mom rivalstvu sa Alkarazom, ali mislim da je on u ovom trenutku jedan korak ispred zato što je osvojio mnogo više. To se mora poštovati, mlad sam i idem svojim putem, pa ćemo videti gde ću završiti. Bilo je lepo videti me na toj grafiki, ali ne znam da li je bilo ispravno ili pogrešno što sam bio na tom posteru - zaključio je Siner.

Podsetimo, Janik u ponedeljak otvara svoj nastup na Vimbldonu, a rival će mu biti Huan Manuel Serundolo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading